2017. szeptember 5., kedd

Külföldi oltásbiztonság tudomány, ami megállt a magyar határnál (hivatalos (nem)tájékoztatás)

By Anyaoroszlán
Egy magyar szülő hosszú utánaolvasásokkal érdekes külföldi, hivatalos, független tudományos vizsgálatokat, kutatásokat, publikációkat talált az oltásokat illetően. Ezek például arról szólnak, hogy egyes genetikai adottságú gyerekeknek-embereknek, egyes népcsoportoknak, egyes krónikus betegségekkel küzdőknek bizonyos összetevőket tartalmazó oltások egészségre veszélyesek lehetnek, ezért nem ajánlottak.

A magyar határ jól véd a
külföldi oltásbiztonsági
tudománnyal szemben (is)
(freeimages /
mock-facade-2-1203051)

Ezek külföldön hivatalos, független, tudományos tények. Viszont az őket tartalmazó dokumentumok magyar forrásokban nem megtalálhatók, nincsenek magyarra lefordítva sem. Mintha a terjedésük valahogy megállt volna a magyar országhatárnál... De erre ugye nincs is szükség, mert a magyarok, a magyar gyerekek kivételek minden hivatalos, független, tudományos szabály alól. A kötelező magyar oltási rend teljesen biztonságos, mindenkinek, mindenkor; hivatalos, független tudományos bizonyítás nélkül is.

Oltásbiztonság külföldön és Magyarországon


A fent említett szülőt azonban túlságosan kis teljesítményű fantáziával áldotta meg a Gondviselés. Nem tudja elképzelni, hogy a magyar gyerekek kivételek lennének a hivatalos, független tudományos tények alól, hogy ők mindent kibírnak; ezért elkezdett kellemetlenkedni. Már kettő hivatalos, nyílt levelet írt a Magyar Orvosi Kamara elnökének, és még több más, magas pozíciójú magyar egészségügyi vezetőnek. Ezekben a nyílt levelekben azt követeli, hogy a magyarországi kötelező oltási rend alapjául szolgáló, annak teljeskörű biztonságosságot igazoló, a külföldiektől eltérő eredményű független magyarországi kutatási eredményeket mutassák be; és/vagy törvényes kötelezettségüknek eleget téve kezdeményezzék egy szakmai-civil kerekasztal létrejöttét. Mondván:
„Az egészségügyi kontraindikáción alapuló mentesség lényege az, hogy a kötelezett személy életét, egészségét veszélyeztető oltást nem szabad beadni. Az Állam Alkotmányból fakadó kötelezettsége hogy kizárólag olyan betegségek megelőzésére írjon elő oltási kötelezettséget, amelyek esetében ez feltétlenül indokolt, és a gyermekek csak olyan oltásokat kapjanak, amelyek a lehető legkisebb egészségügyi kockázattal járnak”

Népességnövelő egészségpolitika: a magyar gyerekek egészsége, élete rendkívül fontos - de kinek?


A gondos magyarországi egészségügyi illetékeseknek, akik Hippokratész nil nocere elveire elméletben felesküdtek, és akiknek a hivatalos feladatuk a nyájimmunitás (legendájának) bármi áron való megvédése, ezen írás készülésének időpontjáig nagyon sok dolguk lehetett, mert a jelek szerint:
  • nem olvasták el még az első nyílt levelet sem, érdemben nem reagáltak rá
  • nem mutattak be magyarországi hivatalos, független tudományos kutatási eredményeket
  • nem kezdeményezték kerekasztal összehívását sem.
Nem érnek rá komolytalan témákkal foglalkozni. Hiszen ők csakis és kizárólag a magyar gyerekek érdekét nézik. Így biztonságosan rájuk lehet bízni a magyar gyerekek egészségét is, tudomány nélkül is, mert ugye a hivatalos, független tudományt figyelembe venni veszélyes dolog is lehet. Ezt ők garantálják, írásba is adják, teljes felelősségvállalással. Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát, hátha nem mondanak komolytalan dolgokat.

A nyílt levelek szövege itt elolvasható:
http://www.valaszthato-oltas.hu/images/nyilt_valaszlevel_ETT_elnok.pdf


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése