2017. szeptember 4., hétfő

A beteg gyermek jogai - elméletben. És gyakorlatban? (hivatalos tájékoztatás)

Az általános betegjogok után még egy tetszetős repedéstakaró dekoráció.

Lehet, hogy ide is, de minimum ez mellé inkább a kötelező oltásos jellegű prevencióhoz való bármi áron, és lehetőleg "ingyenesen" (= az adónkból finanszírozott módon) történő hozzájutási jogot kellene kitenni. Mint a járványos betegségekkel szembeni védelem egyedüli és kizárólagos megoldási lehetőségét. A jóltápláltság, a higiénia, az általános testi-lelki egyensúly, az egyéni sajátosságok figyelembe vétele, az óvatosság teljesen feleslegesek minden gyereknek.

Merthogy mint tudjuk, napjainkban nincs egyre több asztmás, ekcémás, allergiás, cukorbeteg, krónikus immunhiányos, fejlődészavaros, viselkedészavaros, egyéb tünetekkel küzdő gyerek. Csak meg kell kérdezni egy pedagógust, már fogja is mondani, hogy rémeket látunk, és nincs ok aggodalomra. Tehát szükségtelen arról beszélni, hogy nekik is joguk van (lenne) egészségesnek lenni. Az sem aktuális téma, hogy nekik is joguk van (lenne) minden létező és lehetséges eszközzel, nil nocere (= ne árts Hippokratész elv) alapon támogatást kapni az egészségük visszaszerzéséhez, megtartásához.

És természetesen ezekhez az egyre csökkenő számú kötelező oltásoknak semmi közük sem lehet, soha, sehol, senkinél. Minden egyéb feltételezés pusztán a képzelet szüleménye. A hivatalos elfogul(a)t(lan) tudományban ezt garantálják, írásba is adják, teljes felelősségvállalással.



 Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése