2017. december 8., péntek

Nem a járvány elleni védettség a cél, hanem az oltás beadása bármi áron? (László története)


(László története)
Adott egy iskoláskorú gyermek, akinél hivatalos orvosi laborvizsgálatokkal igazolták, hogy VÉDETT bizonyos típusú (mumpsz, kanyaró, rubeola) járványok ellen, mert a szervezetében jelen van az ELLENANYAG. Az ellenanyag termelődése jelenti azt, hogy az immunrendszere fel van készülve az ilyen típusú mikroorganizmusok semlegesítésére. Tehát ha találkozik ilyennel a szervezete, nem fog megbetegedni, egészséges marad.
Hogy oltásból szerezte a védettségét, vagy a betegségek természetes átvészelése útján, nem tudható, de itt valójában mindegy is. Hanem hogy TERMEL a szervezete ELLENANYAGOT, ami az oltásnak is a célja lenne. Tehát VÉDETT! Ezek cáfolhatatlan tények. (Vagy mégsem?)
Oltás beadása: nem kell félni,
nem lesz erőszakos, nem lesz
mellékhatás (freeimages /
injection-1422245)

Védett, vagy oltott? Mindegy, vagy nem mindegy?

  • Védett lehet oltatlan személy is, természetes úton szerzett védettséggel. Ő az, aki ténylegesen részt vesz a nyájimmunitás megalkotásában (Vagy mégsem?).
  • És nem minden oltott védett, mert nem mindenkinek a szervezete reagál az oltásra megfelelően. Ezt hívják az oltások hatékonyságának. (Vagy mégsem?) Mint ahogy a BCG oltás hatékonysága is csak maximum 40% a WHO saját vizsgálata szerint.
A magyar betegségügyi szervezetek szövegértelmezése szerint mégis egy és ugyanaz a védettség és az oltottság. (Vagy mégsem? Ki tudja?)
Mindenesetre, ha a fenti, VÉDETT gyermeket nem oltatják be a szülei újra ezen mikroorganizmusok ellen az egyetlen lehetőségként rendelkezésre álló kombinált oltóanyaggal, mostazonnal és irgumburgum, akkor a hatóságok a szüleit közveszélyes őrültnek nyilvánítják. Így lehetséges az, hogy a rendőrség bármikor rájuk törheti az ajtót, a gyámügy védelembe veheti a gyermeket, kiemelheti a családból, kényszerrel megtörténhet neki az oltás beadása, aztán visszaadhatják. Isten és a Magyarok nevében! Ahogy ezen írás születése idejében ezen esetekben Magyarországon szokás. Mert az oltás kötelező, illetve a magyarok nagyon tudatosan (= kötelezően, fenyegetés mellett) oltatják a gyerekeiket. (Vagy mégsem?)
Ki az a közveszélyes őrült, aki naaagy és magasztos, ártalmatlan bárány kötelező oltások eszméjét és beadását meg meri kérdőjelezni?

Ki az a közveszélyes őrült, aki gyerekeket veszélyeztet?

  • A józan paraszti ésszel (= őrülten, naivan és materialista tudománytalanul) gondolkodni próbáló szülők, akik lehetőség szerint el akarják kerülni a gyermekük vegyi anyagokkal történő kezelését, és ennek érdekében megvizsgáltatták a gyermeküket, hogy szükséges-e? (Ugyanis, mint tudjuk, az oltás nem vegyi anyag, nem "gyógy"szer kockázatokkal és mellékhatásokkal, hanem egészségbarát virágok simogatása...)
  • Vagy a betegségügyi hatóságok, akik (nem) értenek egészségügyi vizsgálatok elvégzéséhez, de legalábbis a saját vizsgálatuk eredményét, a saját szabályaikat (nem) kérdőjelezik meg, mert az oltás beadása és a nyájimmunitás magasröptű eszméjének betű szerinti betartása mindenek felett áll? (Igen, tudjuk. A rendőrös kényszeroltás nem minősül gyermekveszélyeztetésnek, nem szatírkodás. És ismétlem: az oltások nem vegyi anyagok, nem "gyógy"szerek, hanem szent és ártalmatlan báránytehenek, egészségbarát virágszirmok simogatásai. Ezek így együtt soha, egyik gyereknek sem okozhatnak semmilyen kockázatot, mellékhatást, kárt, traumát. És ezt írásba is adják saját kezűleg, hivatalos teljeskörű saját felelősségvállalással. Mert a gyámügyesek, a rendőrök és az orvosok pedig mindig földre szállt parancsteljesítő ál-egyen-ruhás angyalok. Mindig mindent a gyermek érdekében tesznek, még az ajtó rátörését, a kiemelést is.)

A közveszélyes őrült (?) szülő nem veszélyeztetheti a gyermekét, de a skizofrén (?) állam igen

Az állam nem szatír, hogy gyerekeket
veszélyeztessen rendőrös oltásokkal!
(freeimages /
crazy-man-in-shower-1433394)
Illetve egyik törvény szerint igen, a másik törvény szerint nem.
Illetve ami az egyik törvény szerint veszélyeztetés, a másik szerint nem az.
Illetve minden jogi értelmezés kérdése. A hivatalos egészségi vizsgálatok eredménye is.
Ugye ez a szent angyalbáránytehén állami betegségügyi-gyermekvédelmi csapat allergiás a mogyoróra, de azért sokat eszik belőle? A mogyoróallergia vizsgálat eredménye úgyis jogi értelmezés kérdése...
Ugye ez a szent angyalbáránytehén állami betegségügyi-gyermekvédelmi csapat rendelkezik negatív skizofrénia diagnózissal? A diagnózistól függetlenül lehetnek szabad lábon, hiszen az úgyis jogi értelmezés kérdése...
Nem akarnak esetleg elmenni a sárga házba megvizsgáltatni magukat, amíg eldöntik, hogy mi a cél: hogy egy gyermek VÉDETT legyen, vagy oltott? Vagy lehet, hogy elég lenne, ha újrajárnák az általános iskola első 4 osztályát, hogy tudjanak szöveget értelmezni értelemszerűen? Vagy esetleg elég lenne az is, ha nem(csak) az oltóanyag gyártás lenne az üzlet, hanem a védettségi tesztek gyártása (is)?

Link: https://szmov.wordpress.com/2017/12/08/laszlo-tortenete/


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése