2017. november 30., csütörtök

Szamárköhögés elleni oltás veszélyei: kórokozó hordozás (Medical Online)


A nem teljes sejtes (hanem a szamárköhögés mikroorganizmusnak csak egy részét hordozó) szamárköhögés elleni oltásról veszélyes információk is olvashatók a hivatalos egészségügyi médiában - de ezeket nem nagyon verik nagy dobra. A legtöbb más, materialista tudományos helyen az olvasható, ami a hivatalos oltásmarketing, hogy az oltás véd.

Azonban ebben az egészségügyi forrásban az áll, hogy csak nagyon rövid időre biztosít védettséget, de akkor sem teljeset.
Szamárköhögés elleni oltás veszélyei:
vírushordozók leszünk! (freeimages/
virus-1309840)

Ha az ilyen oltóanyaggal beoltott ember szervezete más forrásból találkozik a mikroorganizmussal ("kórokozóval"), a tünetei enyhébbek lesznek, vagy nem is lesznek. De hordozni fogja mikroorganizmust! Ez pedig róla terjedhet akár más, akár nem oltható (veszélyeztetett, immunsérült!) ember szervezetébe is!

Tehát kvázi pontosan az oltott ember az, aki veszélyezteti a nem olthatókat, nem az oltatlan! Mert az utóbbin jobban kijöhetnek a tünetek, ergo felismerhető, elkülöníthető és kezelhető!

Micsoda szerencse, hogy léteznek az orvostudomány csodálatos vívmányainak tartott oltások (főleg a mostani oltási módszertannal) és hivatalosan nagyon alaposan, személyre szabottan meg van vizsgálva a hatásuk!
De az oltások kiváltotta nyájimmunitásba vetett rendíthetetlen placebó hit így is töretlen. Legalább az védje meg az embereket, ha már az oltás nem teszi.

Cikk linkje: http://medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/a_szamarkohoges_elleni_oltas_hibai
PDF: https://drive.google.com/open?id=1KkMciUhIzZBOK3-0Ex-fXBkGzfxLmmdP



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése