2017. október 30., hétfő

(Oltásos) nyájimmunitás: megvalósult valóság, vagy magasztos, veszélyes illúzió? (statisztika)

By Forester és Anyaoroszlán

Mi a(z oltásos) nyájimmunitás?

(Oltásos) nyájimmunitás az abszolút tudományos, rózsaszín elméletben:

Olyan immunitás, amely akkor keletkezik, amikor a népesség egy bizonyos részének beoltása védettséget biztosít a beoltatlanok számára is. (Forrás: Wikipédia)
(Oltásos) nyájimmunitás:
valóság, vagy aggasztó
illúzió? (freeimages /
traffic-jam-1257859)

(Oltásos) nyájimmunitás a szürke hétköznapok naiv és materialista tudománytalan gyakorlatában:

Statisztika, matematika, és független vizsgálatok! Csupa hallucináció.
  • Vajon melyik jelenleg használt oltóanyagnak mennyi a hatásfoka, azaz a beoltottak hány százalékát védi (pl.75%)? A köztudatban levő, az oltásokkal szembeni 1000%-os tudományos elméleti bizalom szerint valószínűleg 100%-át. Ez az elképzelés vajon min alapul, az oltóanyag gyártója által szponzorált tudományos vizsgálatokon? És vajon mennyi lehet ez a szürke empirikus hétköznapokban, ahol ténylegesen független, az oltóanyag gyártója által NEM szponzorált, materialista tudománytalan gyakorlat van?
  • Vajon melyik jelenleg használt oltóanyagnak mennyi a hatásideje, azaz mennyi ideig védi az oltottakat? A köztudatban levő, az oltásokkal szembeni 1000%-os tudományos elméleti bizalom szerint valószínűleg élethosszig. Ez az elképzelés vajon min alapul, az oltóanyag gyártója által szponzorált tudományos vizsgálatokon? És vajon mennyi lehet ez a szürke empirikus hétköznapokban, ahol ténylegesen független, az oltóanyag gyártója által NEM szponzorált, materialista tudománytalan gyakorlat van? 
  • Mennyi ideig van a kórokozó mikroorganizmus az oltott garat vagy egyéb váladékában jelen kimutathatóan? A köztudatban levő, az oltásokkal szembeni 1000%-os tudományos elméleti bizalom szerint valószínűleg semeddig. Ez az elképzelés vajon min alapul, az oltóanyag gyártója által szponzorált tudományos vizsgálatokon? És vajon mennyi lehet ez a szürke empirikus hétköznapokban, ahol ténylegesen független, az oltóanyag gyártója által NEM szponzorált, materialista tudománytalan gyakorlat van?
  • Mennyi és milyen mutáció jön létre az oltottakon és milyen újabb megbetegedéseket okoz a mutálódott vírus? A köztudatban levő, az oltásokkal szembeni 1000%-os tudományos elméleti bizalom szerint ilyen valószínűleg nem létezik. Ez az elképzelés vajon min alapul, az oltóanyag gyártója által szponzorált tudományos vizsgálatokon? És vajon milyen lehet ez a szürke empirikus hétköznapokban, ahol ténylegesen független, az oltóanyag gyártója által NEM szponzorált, materialista tudománytalan gyakorlat van?
  • És így tovább.

Konkrét példa: ha egy ország 10 milliós lakosságából 2 millió körüli oltott gyerek van, akiken pl. a BCG oltás hatékonysági százaléka a WHO saját, indiai tanulmánya (PubMed link, PDF) szerint is csak 0-40% között mozog, és például 10 évig hatásos, akkor megvéd-e mindenkit, a nem oltható immunbeteg személyeket is? Utánaszámolva 2millió/9,7 millió *100=20,61% az átoltottság, a maximum. Íme a(z oltásos) nyájimmunitás alapja, HA az oltóanyagok mindegyike tudományosan 100%-ban és sokáig véd!
Emellé pedig ott vannak a "nem létező" (= letagadott tudománytalan) mellékhatások.



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése