2017. október 4., szerda

Kolera és influenza oltás hatékonysága: statisztikailag szignifikáns kutya vacsorája?

Egyetlen interjúban két hiába adott oltás. Ez másnak nem bántja a szemét. Külön szép, hogy orvosokról szóló írásról van szó. (A képek rájuk kattintva nagyobb ablakban nyílnak.)

Nők Lapja 2017/39 (szeptember 27)
orvosoknak beadott kolera elleni oltás
sem volt hatékony?



Nők Lapja 2017/39 (szeptember 27)
orvosoknak beadott kolera elleni oltás
sem volt hatékony?
Nők Lapja 2017/39 (szeptember 27)
influenza oltás hatékonysága -
orvosoknak beadott oltás
sem volt hatékony?
Éljen az oltások biztonságos hatékonysága, a Magyarországon is használt influenza oltás hatékonysága is! (És az egyéni adottságok meg a pontos statisztika...)

(És még egy fontos észrevétel a cikkhez: influenzára kapott antibiotikumot, mégis meghalt....? Vajon mindig antibiotikumot szokás adni vírusra? Ezek miatt alakult ki a rezisztencia, lassan már nem marad semmi, ami segítsen egy komoly bakteriális fertőzés (azaz elburjánzás) esetén.)



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése