2017. november 29., szerda

Injekció formájú oltás: trójai faló a dendritikus sejteknek (orvosi cikkek alapján)

By Anyaoroszlán

Azt mondják, hogy az oltások működési elve a dendritikus sejtek stimulálásán alapul.
A dendritikus sejtek a kültakarónkban (például a légutakban, a béltraktusban és a nemi szervek bevezető nyílásain) vannak, egész kívül az emberi test középvonalához képest. Ezzel pedig az emberi immunrendszer első számú és legintelligensebb határait alkotják.

Dendritikus sejtek a kültakarónk alatt
(forrás: Mindentudás Egyeteme)

Dendritikus sejtek: mi is (lenne) a szerepük pontosan?

Egy józan paraszti ésszel gondolkodó bőrgyógyásztól származó információ:
"Az immunitás első számú „őrszemei", az ún. „dendritikus" vagy „nyúlványos" sejtek (ilyenek pl. a bőrben a Langerhans-sejtek). Az injekcióval a mélyebb szövetekbe adott kórokozó az „őrszemek" helyett a „tanulatlan" immunsejtekkel (nyiroksejtekkel, fehérvérsejtekkel, falósejtekkel) találkozik, melyek nem ismerik fel azonnal ellenségként. Két eset lehetséges: a kórokozót gyanúsnak találják, és lassan elkezdenek gyártani ellene kevés ellenanyagot (ezért kell ismételni az oltásokat), vagy továbbengedik, és a szervezet immuntoleranciát alakít ki vele szemben, azaz tünetmentes hordozóvá válik."
(A hivatalos materialista tudomány ezen megállapítása egybecseng a sarlatánságnak tartott, naiv és materialista tudománytalan keleti egészségkultúrák egyes elveivel. Ők úgy tartják, hogy a bőrünkön és a nyálkahártyánkban kering a "védő csi", ami nem más, mint mikro-elektromágneses élet-energia. Lehetséges, hogy a dendritikus sejtek azonosak a "védő csi"-vel? Micsoda véletlen egybeesés!)


Közérthető információk a Neten a bőr és a nyálkahártyák dendritikus sejtjeiről:

Orvosi Nobel-díjat érdemelt a felfedezésük:
Link: http://hvg.hu/plazs/20111004_immunrendszer_orvosi_nobel_dij
PDF: https://drive.google.com/open?id=1RRLE4TabtC0z5YJavABsNjtsETXH2XQJ
Felfedezték az immunrendszer „békefenntartóit”
Link: http://www.diagnozis.hu/felfedeztek_az_immunrendszer_bekefenntartoit/
PDF: https://drive.google.com/open?id=17PqLCwbtT38n1nejKXNIEp8MgADYJL2R
Hogyan védenek az immunrendszer őrszemei?
Link: http://mindentudas.hu/el%C5%91ad%C3%A1sok/tudom%C3%A1nyter%C3%BCletek/orvostudom%C3%A1ny/121-klinikai-orvostudom%C3%A1nyok/6164-hogyan-vedenek-az-immunrendszer-orszemei.html

Dendritikus sejtek: akkor hogyan is találkozik velük az injekciós oltás?

Tehát ott tartottunk, hogy az oltások többségét intramuszkulárisan (mélyen az izomba) adják be.
Állítólag így is van nyájimmunitás (vagy mégsincs?)
Injekció formátumú oltás:
hol találkozik a dendritikus
sejtekkel? (freeimages/
injection-1329623,
mercury-1167941)

Akkor most az oltások hatóanyagai hogyan és hol is találkoznak a dendritikus sejtekkel, hogy stimulálják őket?
Erről hallgatnak.
Csak én érzem azt, hogy zavaros ez az egész?
Ilyenformán, józan paraszti ésszel (naivan és materialista tudománytalanul) az injekciós oltások működése azonos a szennyeződött és elfertőződött sebekével, a kullancscsípéssel. Nem más, mint trójai faló, időzített bomba!
Ugye a "csaló" nemzetközi hírű professzor, Dr. Yehuda Shoenfeld az oltások és az autoimmun betegségek kapcsolatát kutatja, ami elsősorban az adjuvánsokról szól, de mi van akkor, ha a beoltás (injekciós) módjának is van ehhez valami köze?



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése