2019. március 19., kedd

Oltásrajongók állításai: kikben mutálódnak a vírusok? Oltás-rezisztencia


Oltás-rezisztencia: az oltottak túl nagy
száma miatt mutálódnak a mikrobák
(freeimages / water-1322909)
Gyakori érv az elfogult oltásrajongók részéről az oltások mellett, hogy az oltás-ellenes-kritikusok nemcsak a saját gyerekeiket veszélyeztetik, hanem mindenki másét is a(z oltásos, bizonytalan, gyenge) csoportimmunitás megtörésével. Merthogy állítólag beoltatlan emberekben tudnak mutálódni a vírusok, és utána már az oltottat is megfertőzik, illetve veszélyeztetitek azokat, akiket a koruk vagy valamilyen egyéni helyzetük miatt nem, vagy még nem lehet oltani...

Az antibiotikumok túlzott használata és a szuperbaktériumok margójára

Költői kérdés!!!! Biztos-e, hogy az oltatlan emberekben jön létre a vírusmutáció? Nem inkább az oltottakban?
Aki a fentieket állítja, vajon tud rá független, hivatalos, tudományos forrást is mutatni, vagy csak vaktában vagdalkozik? Mert íme, egy hivatalos forrás, de sajnos pont az ellenkezőjére...:
Link: http://pharmaonline.hu/kutatas/cikk/az_antibiotikum_rezisztencia_utan_itt_az_oltas_rezisztencia/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/14Lh3-NeX7g2Cl54dRRx_YVHtukWv239P/view?usp=sharing

Idézet a cikkből:

"az oltottak körében a vírus további új variánsai is kifejlődhetnek, és fatális járványokat okozhatnak"

 

Vajon nem kellene a rendkívül fejlett evidence-based orvoslásnak az emberek immunrendszerét oltás nélkül erősítenie a járványokkal szemben?


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése