2021. július 28., szerda

Izzasztó kérdések a házaló vąkcinaügynökökhöz

 Ez a Facebookon terjed. Titkosírással, különleges karakterekkel szerkesztették át a "független" tényellenőrzők elől való elrejtés céljából. Most még ki is lett egészítve további kérdésekkel...

ALAPELVEK

Hányadán állunk a joggal,
az adatvédelemmel, a szakmai
indokokkal? (freeiamges /
what-s-that-1527433)

Ha nincs pąndêmia és nęgyędik hullăm, akkor:

A.) Az "ideiglenes engedélyes" kísérleti mŘŅS øltâsok forgalmazását és beadását - azonnal - fel kellene függeszteni Magyarországon is.

B.) Nem szabadna "kigyűjteni" az ĘĘSZT-ből a bizalmas, személyes ęü. adatokat (személyes eü. ądątvédelem, GDPR, EU adatvédelmi törvény!)

C.) Nem szabadna aug. 1.-től kormányzati øltåsi kąmpănyt indítani a 12+ és a 60+-os korosztályokban a kilistázott "nem øltøttak"-nál.

D.) Nem kérhet(né)nek írásbeli beleegyező/elutasító aláírást øltąkozás ügyben. Ha bárkit - közülünk - felkeresnek, akkor meg lehet őket kérdezni az alábbi jogi, ądątvédelmi, epidemiológiai aspektusokról:

1.) ADATVÉDELMI

a.) Hogyan jutottak hozzá e bizalmas személyes egěszségügyi ądątainkhoz?

b.) Ki adott engedélyt ennek lehívására? Hiszen a személyes eü. adat a beteg saját tulajdona. Nem emlékszünk, hogy erre engedélyt adtunk volna.

c.) (kiegészítő kérdés) Az utcán mászkálnak egy csomó érzékeny személyes eü adattal valamilyen adathordozón: papíron, elektronikus formában. Hogyan tárolják ezeket az érzékeny az adatokat? Mivel garantálják a biztonságukat?

d.) (kiegészítő kérdés) Mi van akkor, ha elveszítik a papírt, az elektronikus adathordozót? Van-e például incidens bejelentőjük?


2.) SZAKMAI epidemiológiai (részletes tájékoztatás a jelenlegi helyzetről és a vąkcinåkról)

a.) Milyen jårvånyügyi indokkal keresték meg most? Mi bizonyítja, hogy jârvânyhelyzet van ill. lesz ? (https: //euromomo.eu)

b.) Ha nincs jãrvånyhelyzet, akkor mire fel kell øltąkozni most? 

c.) Mutassák meg az øltòanyag végleges FĐA/EMĄ engedélyét! (Ha nincs ilyen, akkor pąndêmia után ezek már nem forgalmazhatóak.)

d.) A közel 2 éves "régi" vąkcinåk az új vąriănsok ellen alig, vagy nem is védenek. (lsd influęnzą vąriånsok) Akkor mire fel kell(ene) beadni most ezeket? és pont a dęltą ellen, tényleg mire fel? (Lsd. Izraelt, ahol a legmagasabb a mŘNŠ átøltøttsåg, mégis ott a legmagasabb a dęlta fęrtőzöttsêg.)


3.) SZAKMAI epidemiológiai (részletes tájékoztatás az immunrendszer működéséről és a cørønąvírųsról)

Kiállják a lufiügynök termékei
a lényegretörő kérdéseket?
(freeimages /
balloon-salesman-1241473)

a.) (kiegészítő kérdés) Vannak, akik teljesen tünetmentesek maradnak, és vannak, akik könnyű tünetekkel vészelik át a cørønąvírųssal való találkozást. Abban, hogy valakinek ez könnyű maradjon (mert ez a cél, nem? ha nem, akkor mi a cél?), hány százalék a genetika  (Szakmai cikk: link - Letölthető PDF) szerepe, hány százalék az életkörülmények és az életmód szerepe, hány százalék az oltásé és hány százalék a megfelelő kezelésé?

b.) (kiegészítő kérdés) Az életmódból hány százalék a megfelelő alvás szerepe? (Szakmai cikk: link - Letölthető PDF) 

c.) (kiegészítő kérdés) Az életmódból hány százalék a megfelelő táplálkozás, a megfelelő mikrobiom rendezés szerepe? (Szakmai cikk: link - Letölthető PDF; szakmai cikk: link - Letölthető PDF)

d.) (kiegészítő kérdés) Az életmódból hány százalék a megfelelő mozgás szerepe? (Szakmai cikk: link - letölthető PDF; szakmai cikk: link - Letölthető PDF)

e.) (kiegészítő kérdés) Az életmódból hány százalék a megfelelő stresszmentesség szerepe? (Szakmai cikk: link - Letölthető PDF) 

f.) (kiegészítő kérdés) Ha a cél az, hogy az emberek egészségesek legyenek, és az oltás szerepe kicsi, miért erőltetik ennyire? Miért nem tájékoztatnak a hivatalos médiákban a többi lényeges összetevőről folyamatosan?

g.) A felépült spontán nyåjimmunitásról mit lehet tudni? Ha átesett valaki és van már hosszú távú cørøna-immųnitås, akkor mire fel kellene - most - øltakøzni, hiszen vĕdettek vagyunk?! 

h.) Ingyenes T-cęll immųnitås vizsgálatot - előtte - kapunk-e? Ui. ezzel bizonyítható, hogy átesett-e valaki már a cørønąvírųs fęrtőzěsen. Ez tényleg fontos info lehet.

i.) Ha nem fizetik és nem végzik el ezt a T-cell immųnitås tesztet, akkor "vakon" kell(ene) øltąkøzni most?! Ehhez tájékozott beleegyezést nem adhatunk, hacsak előtte részletes és tételes listát nem kapunk a frissen kigyűjtött mellěkhatåsokról, fenyegető egěszsĕgkárosodásokról stb. Kérünk pontos, hivatalos és friss adatokat. Ha nem adnak, akkor visszautasítjuk.

j.) Kapunk-e garanciát arra, hogy - esetleges - vąkcinåció során a fenti egěszsêgügyi mellêkhatåsok, egêszsĕgkårosodás fellépése esetén nekünk ill. a családunknak az Állam milliós jóvátételt és kártérítést fizet?

k.) Kaphatunk-e ilyen papírt most, az øltås előtt ? Ha nem kaphatunk, akkor milyen jogorvoslat marad? Ennek hiányában szintén csak nemet mondhatunk a vąkcinåciòra.. ... stb. stb.

l.) Ha ismerünk a kísérleti vąkcina beadása után lebetegedett, elhalálozott embereket: a panaszaikat kivizsgálták-e már? Ha nem, akkor mikor és kik fogják részletesen kivizsgálni?

Mindezt a helyszínen jegyzőkönyvbe kell venni, amit mindkét fél aláír. Le kell tanúztatni és el kell tenni ezt a Jegyzőkönyvet. A megfelelő figyelemfelhívás után készülhet a beszélgetésről hangfelvétel, fotó, videó is.



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése