2023. augusztus 24., csütörtök

Nyomorteszt - csak mindenre elszánt lelkes oltásbálványozóknak

Az erőszakos oltásmarketing szakértők csak azt tudják ismételgetni elakadt lemezjátszóként, amit a közmédiában hallanak, avagy: "oltani, oltani, oltani". Ők azok, akik szerint nem szükséges enni adni a nélkülöző, nyomorgó, ínségben vegetáló (afrikai, vagy más kizsákmányolt országban élő) gyerekeknek; elég, ha beoltják őket. Így egész biztosan nem fognak járványban meghalni, és minden problémájuk megoldódik. Igazán nemes, dicsőséges, magasztos, emberséges a szándékuk, akaratlanul is jó profitot generálnak vele a tünetelnyomó orvosi vegyiparnak. Ezzel viszont már nem fogják oltásra meggyőzni azokat, akik oltás után tudományos véletlen egybeeséssel pórul jártak, és utánanéztek például annak, hogy az életkörülmények, az egészségi állapot, az ellátás, a táptalaj mindig is sokkal többet nyomtak és nyomnak a latba egy járvány kialakulásánál és súlyosságánál, mint maga az állítólagos gyilkos emberevő mikroba.

Nyomor és járványok összefüggései
(freeimages /
homeless-person-with-dog-and-sign-1948213)

Viszont, ha annyira biztosak az egyedüli és kizárólagos igazukban, igazán bemutathatnák azt tudományosan is egy egyszerű "NYOMORTESZTTEL"

A saját bőrükön szemléltethetnék, nemes népnevelő szándékkal, hogy az életkörülményeknek, az ellátásnak, a táptalajnak mennyire nincs szerepe abban, hogy valaki egészséges-e, jól működik-e az immunrendszere.

A nyomorteszt valahogy így nézne ki:

Először is, a biztonság kedvéért, minden lehetséges oltást megkapnának, a gyerekkoriakat is még egyszer, csak a biztonság kedvéért.

Aztán szellemi-lelki-testi-környezeti, háborús és ínséges nyomorkörülmények között, például egy házban élnének néhány hónapig, évig. Ezek a következők lehetnének:
  • Hogy a megfelelő stressz szint folyamatosan biztosítva legyen nekik: ha van televízió, akkor folyamatosan a "Híradó" (Kék fény) menne nekik hangosan napi 16 órában. A szemük láttára lennének megölve a szüleik és a gyerekeik. Folyamatosan petárdáznának a közvetlen közelükben. És ehhez hasonlók. Ki lehet még találni valamit az alvásuk megzavarására is...
  • Hogy a táplálkozásban is érezzék a nyomort, csak fehér kenyeret ehetnének és klórozott vizet ihatnának.
  • Hogy az egészségügyi ellátásban érezzék a tünetelnyomás hatásait, ha megbetegednek, antibiotikumot és lázcsillapítót kapnának keverve, vitamint és ásványi anyagot semmit.
  • És így tovább. Lehet még cifrázni. Ha ezek után életben maradnak, és egészségesek maradnak, akkor jogos lesz nekik a gratuláció.


Hol vannak a bátor, nemes közérdekű népművelő, bizonyítani vágyó jelentkezők?

 

Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése