2020. január 24., péntek

TBC kialakulásának okai: az életkörülmények, a nyomor!


Az erőszakos oltásmarketing szakértők minden eszközzel bizonygatni próbálják a TBC oltás magyarországi létjogosultságát. Noha ez az oltás sok, rendkívül "elmaradott" nyugat-európai országban már az ajánlottak között sem szerepel jó ideje... Ráadásul Magyarországon érdekes, kétes minőségű; bevizsgálás, engedély és felelős nélküli BCG oltóanyagokat erőszakolnak rá újszülöttekre az alaposabb megvizsgálásuk nélkül. (Ha pedig megbetegszik vagy meghal a baba, hát így járt, gyenge volt a genetikája. Úgyse tudott volna vele mit kezdeni a rendkívül fejlett evidence-based orvoslás, és a nil nocere itt sem érvényes.) A bizonygatáshoz felhasználnak érdekes forrásokat, amelyekben a TBC kialakulásának okai feketén-fehéren benne vannak, ezért gyakorlatilag ellentmondanak saját maguknak.
TBC kialakulásának okai: a nyomor!
(freeimages / homeless-and-ad-1437644)

TBC kialakulásának okai: értelmezni kellene a szöveget

Amellett, hogy tudjuk, hogy micsoda veszélyes "kórokozó" a TBC baktérium, minden forrás említi a nyomort, mint fontos táptalajt a TBC baktérium burjánzás kialakulásához. Nem fertőzésnek kell nevezni. Csak olvasni kellene egy kicsit a sorok között. Habár, mint nemzetközi felmérés alapján már tudjuk, a magyarok nagy része a szövegértelmezésben sem remekel, a nyelvtudáson kívül. Ezért nem tudják az oltóanyagok betegtájékoztatóját sem értelmezni, és ezért rohannak vakon minden egyes oltást beadatni maguknak. Egy kis ízelítő az értelmezendőből:

Wikipédia: Link - Letölthető PDF
"Összefüggésben áll a helytelen táplálkozással és a rossz életkörülményekkel, ezért teljes joggal a nyomor betegségének nevezik. A fejlettebb országokban is az immunrendszer csökkent védekezőképessége segíti elő a betegség megjelenését."
Házipatika: Link - Letölthető PDF
"Háborúk, éhínség, hajléktalanság, az orvosi ellátás hiánya járulnak legfőképp a tbc gyakoriságának növekedéséhez."
Webbeteg: Link - Letölthető PDF
"A tbc előfordulása nagyban függ a szociális és környezeti feltételektől. Rossz szociális körülmények, és a környezetben nagyobb számú tbc-s beteg előfordulása hajlamosít a megfertőződésre, így gyakoribb a betegség alkoholisták, hajléktalanok, bevándorlók, egészségügyi dolgozók, zárt közösségben élők között, valamint az orvosi ellátást nélkülöző területeken, háborús térségekben."

Tehát ugye az az egészség-szakmailag helytálló, ha beoltjuk a gyereket már újszülött korában minden ellen. Enni nem kell neki adni jó minőségű anyatejet, szülői szeretet sem kell neki, és nyugodtan lehet terrorizálni az egész családot. A Pamxxrs nevű pelenka gyártója sem enni gyűjtött az afrikai gyerekeknek, hanem tetanuszoltásra (ha enni adna nekik, abból nem lesz profit, mert nem reklámozza egyik termékével a másikat). A nyomorból nem kell kihozni a gyereket, az nem életmentő neki; elég, ha beoltják. Ó, micsoda nemes cél! Nemesen növeli a gyártó a profitját.

Költői kérdés: nyomor ellen mikor lesz oltás?


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése