2019. december 11., szerda

Az idegen DNS az oltóanyagokban mit csinál az oltott DNS-ével? Íme az oltások veszélyei

A már régebben kiderült, nyilvánvaló genetikai hatáson túl íme még az oltások veszélyei... Csontvelő átültetés után a donor DNS-e megjelent a test legkülönbözőbb helyein, ezzel ún. kimérát (két különböző emberi DNS-el rendelkező egyedet) hozva létre. Csak a hajban és a mellkasban nem jelent meg az idegen DNS, viszont az ondóban kizárólag a donor DNS-e volt megtalálható. Vagy: áldozat azonosításánál kiderült, hogy a férfi testben női DNS-ek is voltak a lépben és a tüdőben - utóbb kiderült, hogy csontvelő átültetésen esett keresztül, és nővére volt a donor. Mindez nemcsak egészségügyi, de etikai és bűnüldözési kérdéseket is felvet.
Link: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/dna-bone-marrow-transplant-man-chimera-chris-long-forensic-science-police-a9238636.html
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/131_-0j3AKuxf-WCoIv5Q1AXkGbRJZNkz/view?usp=sharing
Hogy miért lényeges ez?

Oltások veszélyei: egyes oltóanyagok emberi DNS-t tartalmaznak!

DNS maniupuláció: az oltások veszélyei, amit nem
mértek fel! (forrás: independent.co.uk)
Az érintett oltóanyagokba (pl. az MMR-be is) a mikrobákat évtizedekkel ezelőtt elabortált emberi magzatokból származó, életben tartott sejtvonalakon tenyésztik, így idegen DNS-ek is kerülnek melléjük. Egyesekbe fiú-, másokba lánymagzatoké. Az olasz Corvelva vizsgálat meg is erősítette ezt (ebben a kész oltóanyagok valós összetételét vizsgálták, és igen meglepő eredményeket kaptak).
Vajon mi lehet a következménye annak, hogy gyerekek százmillióit ugyanazzal az idegen DNS-el fecskendezzük be? Pl. lányokat akár egy fiú magzatéval, vagy fiúkat akár egy lánymagzatéval? Ráadásul ötven év alatt ezek az életben tartott sejtvonalak is "öregednek".

Friss tanulmányok szerint gének egész hálózata játszhat szerepet az autizmus kialakulásában, melyeket egyetlen gén irányít. Viszont az is legfrissebb kutatási eredmény, hogy ezek a génmutációk leginkább spontán módon jönnek létre, tehát nem örökölt génmutációk. Az egyéb környezeti hatásokon túl lehet-e szerepe vajon ebben annak, hogy minden gyerek idegen DNS-t kap "ajándékba" az oltások által?
  • Vagy az egyre gyakoribbá váló nemi identitási eltérésnek vajon lehet-e köze ahhoz, hogy fiúk is kapnak lány DNS-t, és lányok is fiú DNS-t?
  • És mi lehet a következménye annak, hogy százmilliók ugyanazt az idegen DNS-t kapják "ajándékba"?


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése