2019. december 10., kedd

Mennyi a magyar oltáskárosodott gyerekek forgalmi értéke?

Azt már tudjuk, hogy az USA-ban a természeti törvények valószínűleg máshogy működnek, mint Magyarországon, mert ott létezik az embereknél oltási károsodás, mint olyan. El is ismerik, és fizetnek érte kártérítést. 2019-ben oltáskárosodásra az USA-ban negyedmilliárd dollárt fizettek ki. A következő cikkben részletezve olvasható, hogy melyik oltás után milyen egészségkárosodásra fizettek.
Link: https://vaccineimpact.com/2019/almost-quarter-billion-dollars-paid-out-for-vaccine-injuries-by-u-s-government-in-2019/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/12t-IpeNJ8nZxZeiOA5d-tnGFSWyRefqH/view?usp=sharing

Magyar oltáskárosodott
gyerekek piaci értéke:
mint egy csirkéé sem
(freeimages /
chicken-soup-1325763)

Magyar oltáskárosodott állatok vannak, magyar oltáskárosodott gyerekek nincsenek?

Magyarországon csak az állatok oltási károsodása miatt fizetnek kártérítést. 74/2013. (VIII. 30.) VM rendelet az egyes állat-járványügyi intézkedésekről és az azokkal összefüggő állami kártalanításról:
"... A madárinfluenza kapcsán elrendelt járványvédelmi intézkedések után, az állatállomány forgalmi értékének megfelelő állami kártalanítás jár...."

Link: https://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/92916-forgalmi-ertek-szerint-jar-az-allami-karterites
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/1aP2Keu_JmFgiGz_PpO-K4IjDZ45N01hJ/view?usp=sharing
A gyerekek oltási károsodását a jogalkotó elintézi az Eü törvény 58§(10)-ben egyetlen mondattal, és ez a mondat a kiskorúak kötelező oltás miatti kártalanításának kibúvójáról szól. Ennyire fontos a népességnövekedés és ennyire fontosak a kiskorúak. Egy családbarát országban az emberállomány után minek kártalanítást fizetni? A biztos profit fontosabb a gyerekeknél.


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése