2019. november 14., csütörtök

4 milliárd dollár kártérítés a sok oltás mellékhatásai miatt Amerikában

Az oltás mellékhatásai nagyon drágák
(freeimages / money-money-money-1237912)
1986-os cikk. 1978-ban beindult egy kampány az USA-ban, mely szerint oltani kell. Ekkortól elkezdtek emelkedni az oltásokból adódó sérülések. Ennek köszönhetően 1986-ra valamin változtatni kellett. Ekkor szüntették meg a gyártók felelősségét.

Reagan elnököt több oldalról is igyekeztek abba az irányba terelni, hogy megszüntesse az oltóanyaggyártók felelősségét, és hozzon létre egy alapot, amiből a sérültek kifizetése történik.

Az oltás mellékhatásai kétszer annyiba kerülnek

Akkoriban úgy gondolták, hogy 250.000 dollár kártérítést fognak majd kifizetni az oltáskárosodottaknak vagy a halottak hozzátartozóinak, ha azok hajlandók aláírni, hogy nem viszik bíróságra az ügyet és csöndben maradnak.
Eredetileg úgy vélték, hogy évi 67 millió dollár elég lesz erre a célra - az 33 év alatt összesen 2,2 milliárd dollár lett volna. De több, mint 4 MILLIÁRD dollárt fizettek ki.

Mindezt nem a gyártók, hanem az adófizetők pénzéből.

És kivizsgálatlanul. Több esetben szülők posztjaiban látható, hogy a halotti kivonatra csak annyit írtak, hogy SIDS (sudden infant death syndrome), de nem végzik el a szükséges vizsgálatokat, és szövetmintát nem hajlandók kiadni a hatóságok...

Link: https://apnews.com/fdcc1171f2e916f6f616bb05802fa5cf
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1kQrcgYWV7a9LldUqkWtttgOkTJv403Zh


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése