2019. november 5., kedd

Izomsorvadás gyerekeknél: oltások káros hatásai?


Izomsorvadás gyerekeknél - fejletten
nem tudják az okát (freeimages /
poverty-on-montrose-c-1998
-higher-resolution-available-upon
-request-1468780)
"Fantáziadús összeesküvés elmélet" egy anyukától, miután a mindentudó, rendkívül fejlett evidence-based orvoslás nem tudta megállapítani a gyermeke betegségének kiváltó okát, sem meggyógyítani nem tudta őt.

Izomsorvadás gyerekeknél - az okok kivizsgálása nem lehetséges



Link: http://www.zsambekimedence.hu/oltas_baksa_zsuzsa.htm
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1MWj-RoeF6fEaL0M87K7-5DD06fdAVZ1S
"Nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy ha egy gyermek érzékeny egy bizonyos összetevőre, és az oltás pl. allergiás reakciót, hipotóniát, bénulást, cukorbetegséget vagy autisztikus tüneteket váltott ki belőle, őrültség lenne ugyanazt az anyagot újra és újra beléfecskendezni. A problémás eseteket azonnal ki kellene vizsgálni. Ezt nem teszik meg. Néhány anyuka levelet írt Magyarország összes laborjába, ahol allergiát lehet – persze önköltséges úton – kivizsgáltatni. Mindenhonnan azt a választ kapták: ilyen vizsgálat ma nem létezik, amely azt kutatná, hogy az oltás valamely összetevőjére érzékeny-e valaki. Még egy zsákutca.
Amikor nagyon lelkiismeretes neurológusunk elé tártam a felfedezésemet, azt mondta, kicsi a valószínűsége, hogy az oltás okozta a bajt, de most semmiképpen ne oltassunk. Hivatkozzunk arra, hogy beteg a gyerek, vagy hogy külföldre utaztunk... Megértettem, nem írhatja le, nem vállalhatja föl. Más orvos négyszemközt megmondta, ha a fiam valóban erre érzékeny, újra lebénulhat, akár meg is halhat a következő oltás után..."

Izomsorvadás gyerekeknél: mindent rá lehet kenni a genetikára (?)



Link: http://www.zsambekimedence.hu/oltas2_baksa_zsuzsa.htm
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1DF_jYay0QOTEFPsv8JgoboQpWv9mHXIZ
"Áprilistól szeptemberig kellett várnunk annak a genetikai vizsgálatnak az elvégzésére, amelyből kiderülhetett, hogy gyermekem tésztás izomzatának, izomgyengeségének hátterében genetikai eredetű izomsorvadásos megbetegedés áll-e. Áprilistól... szeptemberig... Már az első héten éreztem, ezt lehetetlen ép ésszel elviselni. A szóban forgó két leggyakoribb izombetegség legfeljebb 6 évesen tolókocsit, maximum 20 évesen halált jelent. Egy hét elviselhetetlen lelki fájdalom és vergődés után a természet okosan szürke, bénító fátylat borított a gondolataimra, hogy túléljem. Nem volt egymilliónk, hogy magánlaborban hamarabb eredményt kapjunk. Szeptemberben vérvétel, négy hétre rá postán jött az eredmény. NEM kromoszóma-rendellenesség! Neurológián kontroll. A doktornő velünk örült az eredménynek. És akkor újra előhozakodtam az oltáskérdéssel. Felkészültem, megmutattam neki a betegtájékoztatókat és az EPINFO oltási szövődményeket felsoroló részét. Elolvasta. Tudtam, ha létezik a földön olyan emberséges orvos, aki a legtisztességesebben áll majd ehhez, akkor Ő az. Nem csalódtam. Ő már kizárt minden más lehetséges okot, és most leírta, hogy IGEN, valószínűleg oltási szövődmény! Nehéz megfogalmazni, mekkora dolog volt ez nekem. Eddig szinte egyedül vittem ennek a súlyát, ezután már a családom is kénytelen volt elhinni, hogy ez lehetséges."


Másik izomsorvadásos, SMA-s beteg gyerekekről továbbiak itt:
https://oltasreform.blogspot.com/2019/09/izomsorvadasos-gyermekek-sma-betegseg.html


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)




Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése