2018. április 13., péntek

Pneumococcus oltás mellékhatása: bénulás (Lili esete)


Pneumococcus oltás
mellékhatása: bénulás
(freeimages /
handicap-parking-spot-1444921)
Egy gyerek, akinél a Prevenar oltóanyag beadása után (természetesen itt is materialista tudománytalan "véletlen egybeeséssel, ok nélkül") bénulás és más idegrendszeri rendellenességek jelentkeztek.

A tragikus családi előzmények miatt nagy alapossággal gondozott, genetikailag is kivizsgált, teljesen egészséges kislány súlyos, mindennapi életet ellehetetlenítő tüneteit senki sem tudja megmagyarázni. Még a hivatalos, nagy eredményeire rendkívül büszke, legmodernebb tudomány sem.

(Itt a gyermek folyamatos orvosi felügyelet alatt állt, az oltás előtt is, ki volt vizsgálva. Nem lehetett rajta észrevenni előre semmilyen vészjósló jelet. Mégis kialakultak a tünetek. Lehet vajon látni előre, hogy kinek mit hoz az oltás: védettséget (de meddig?), vagy mellékhatásokat? Lehet vajon tudni előre, hogy ki nyeri a lottó ötöst? Kötelező hazárdjáték a nyájimmunitás rózsaszín ködéért?)


Cikk linkje:
https://szmov.wordpress.com/2017/11/10/lili-esete/

Egy másik, szintén oltás után "véletlen egybeeséssel" pórult járt kislány, aki oltás előtt nem volt egészséges:
http://oltasreform.blogspot.com/2017/11/mmr-oltas-szovodmenyei-halal-adel.html



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése