2018. augusztus 1., szerda

20 kérdés, amiket az anyáknak fel kell tenniük az orvosnak oltás előtt

(Amerikában, és még néhány országban sajnos a várandós anyákat is oltják, ezért ezeket a kérdéseket ott nem csak a gyerekorvosnak tanácsos feltenni.)

Forrás:
Angol: Jagannath Chatterjee
https://currenthealthscenario.blogspot.com/2018/07/60-questions-for-vaccine-happy.html
https://www.facebook.com/jagannath.chatterjee/posts/10155430476536510
Fordították a Kötelező Helyett Választható Mozgalom szimpatizánsai.


Oltás gyakori kérdések: felteszed őket?
(freeimages /
question-mark-brush-1637372)
1. Mik az oltóanyag összetevői?
2. Minden egyes összetevő biztonságosságát tesztelték külön-külön és együtt is?
3. Mi az oltás legrosszabb mellékhatása?
4. Vannak olyan emberek, akiknek nem javasolt ez az oltás? Miért?
5. Mik a jogaim, ha árt nekem, vagy a gyermekemnek?
6. Mit tehetek, ha árt nekem vagy a gyermekemnek?
7. Vannak-e tanulmányok az egy időben adott oltások együttes hatásáról, biztonságosságáról?
8. Vannak-e összehasonlító tanulmányok az oltottak és az oltatlanok egészségi állapotáról?
9. Számít-e az, ha a családban korábban már előfordult rossz oltási reakció, autoimmunitás vagy egyéb allergiás megbetegedések?
10. Az orvos személyesen felel–e azért, ha az oltásssal árt nekem vagy a gyermekemnek? A gyártó vállal ezért felelősséget? Fizetett–e valaha az állam kártérítést oltás után bekövetkező elhalálozás vagy egésszégkárosodás miatt? Ha igen, mennyit?
11. Vannak-e olyan oltás-biztonságossági tanulmányok, amelyeket nem az oltóanyag gyártója, a szabadalmazója, vagy az oltás előterjesztéséért felelős kormányzati szervek szponzoráltak?
12. Ha igen, mit fednek fel ezek? Hol találhatók azok a tanulmányok, amelyek kimondják, hogy az oltóanyag nem okoz rákot, genetikai rendellenességet, a magzat károsodását és terméketlenséget?
(Minden oltóanyag betegtájékoztatója tartalmaz egy olyan záradékot, amely kimondja, hogy az oltóanyag rákkeltő, génmódosító, fejlődési rendellenességet okozó, valamint termékenységet csökkentő hatását soha nem vizsgálták.)
13. Mik az oltás után elhalálozott gyermekek, és az oltáskárosodottak statisztikái az országban? Milyen arányban jelentik be az oltást követő nemkívánatos eseményeket?
14. Melyek az oltás körüli ellentmondások az országomban?
15. Mi a kártérítés menete, ha a gyermek oltásból kifolyólag meghalna? Ki fizeti a gyermek kezelését és rehabilitációját oltási károsodást követően?
16. Az orvosok országomban tisztában vannak az oltások káros hatásaival? Mennyit tudnak róluk? Tudják-e, hogy 248 súlyos betegséget, rendellenességet és fogyatékosságot (a halált is beleértve) az oltások káros mellékhatásainak tulajdonított 498 eddig publikált tanulmány?
17. Mit tudnak országom orvosai az egészségről? Tisztában vannak-e vele, hogy ha a gyermekek átesnek a lázzal, gyulladással és kiütéssel járó gyermekbetegségeken, akkor az megelőzi a krónikus és degeneratív betegségek kialakulását (beleértve a rákos megbetegedéseket is) a későbbi életszakaszban?
18. Mennyit keres az orvos az oltásokból? Létezik-e egy megadott cél, és az erre való anyagi ösztönzés?
19. Tudja-e az orvosom, hogyan kell kezelni egy oltáskárosodott gyermeket? Ki meri-e jelenteni, hogy tudja kezelni, ha nem is ismeri az oltások lehetséges mellékhatásait?
20. Kész vagyok-e elfogadni gyermekem esetleges halálát, vagy a maradandó, élethosszig tartó fogyatékosságát az oltást követően?

Tedd fel ezeket a kérdéseket, mert soha nem tudod meg nem történtté tenni az oltást. Ha a méreganyag egyszer bekerül a szervezetbe, az ott is marad.


Legyenek gyakori kérdések oltások esetén a fentiek!

Akár ezekkel vagy ezekkel a kérdésekkel együtt.


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése