2018. szeptember 20., csütörtök

Garancia az oltóanyagok tisztaságára (?), avagy kedvcsináló oltatáshoz

A közelmúltban több olyan hír látott napvilágot, amelyekből hivatalosan is megtudhattuk, hogy a patikában kapható, egészség-betegség ipar által előállított termékek mennyire tiszták és mentesek (vagy sem) az emberi szervezetbe nem való összetevőktől. A teljesség igénye nélkül 2 eset:

Rákkeltő valsartan a vérnyomáscsökkentőkben:

Link: https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/magas_vernyomas/cikkek/rakkelto_anyaggal_szennyezodtek_a_vernyomascsokkentok/20180704142659
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=18uzMdvIogrFp3MiTmOBVunndBsnnT8c4

Ólom a Calcium-Sandoz pezsgőtablettában (az aszpartám mellé):

Link: https://www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/az_osszes_calcium-sandozt_kivontak_a_forgalombol/20180918111537
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=12kPd0RmpmKHGbq9ehLvuWnE_rEcnYOOm

Utólagos kiegészítés:

Kínai vakcinabotrány: letartóztathatnak tizennyolc embert

Link: https://hvg.hu/kkv/20180729_Kinai_vakcinabotrany_letartoztathatnak_tizennyolc_embert
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1WWJQJuEWDvGgcJNGm62_7Acrgvo0jlys

Oltóanyagok szennyezettsége vagy tisztasága:
innen (nem) tudhatjuk
(freeimages / chemicals-1240490)

Természetesen a kivételek erősítik a szabályt. Ezek után azért mi még mindig teljesen nyugodtak lehetünk, hiszen az oltóanyag előállítás mindig tökéletesen tisztán működik. Az oltások mindig tökéletesen fehér bárányok, hiszen nem is emberek készítik őket, hanem angyalok. Még csak nem is veszélyes hulladékok! Ezért lehet őket kötelezővé tenni. És ezért vállal értük nagyon szívesen teljeskörű, személyes garanciát és felelősséget minden olyan oltásrajongó ember, aki ajánlja őket, az oltóorvosokkal az élen. Ehhez aláíratandó dokumentum itt:


Link: http://www.vntvvid.com/videos/2017_02/orvosi_oltasi_nyilatkozat.docx
PDF: https://drive.google.com/open?id=1KnPsBboKDXPrPqI34xJQ7d2MuwSXMim1



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)



Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése