2018. március 26., hétfő

Oltásrajongók "kedvességei", oltások kötelező emberkísérletei

Gyűjtötte: Anyaoroszlán
Fanatikus és feltétel nélküli vakbizalmú kötelezőoltás-hívőknél gyakori övön aluli ütés a józan paraszti ésszel gondolkodó oltáskritikusok felé az a megállapítás, hogy:

"Még jó, hogy nem kell az oltásokról vitatkoznunk, úgyis kötelezőek!"

Oltások kötelező emberkísérletei:
kinek a javát szolgálja?
(freeimages / revolver-1312574)
(Azaz, hiába talál az oltáskritikus akármilyen független és hiteles külföldi tudományos kutatást arra vonatkozóan, hogy az oltásoknak igenis lehetnek egészségkárosító hatásai (pl. ASIA szindróma, gének manipulálása, ...), és emiatt nem szabadna kötelezővé tenni őket, magasról le van sajnálva. Mert ő csak egy kis buta valaki, ő nem tudhatja. Csak az oltásrajongó az egyedüli kizárólagosan tévedhetetlen (Isten), ő birtokolja a Bölcsek kövét. Mert az oltásokat már annyian vizsgálták, és mindig mindenki korrektül járt el mindenben, és az oltásokkal szerezhető profit egyáltalán nem homályosította el senkinek a látását. Az oltáskritikus maradjon veszteg, fogja be a száját, csukja be a szemét és gondoljon Angliára.)

Ezzel kapcsolatban két észrevétel.

1. Magyarország felvilágosult, Európa sötét?



Kötelező oltások: igen, Magyarországon vannak. Egyre több. Viszont Európa sok nyugati "elmaradott" és "szellemileg sötét" országában, ahol - állítólag - irigylik a szigorú magyar kötelező oltási rendet, és ahol, mint tudjuk, már rég kihalt a lakosság nagy része járványokban (és ahová a magyar orvosok tömegesen kimennek dolgozni...), nem kötelező egy oltás sem! Csak ajánlott! Ha pedig egy ilyen országban kísérletet tesznek a kötelezővé tételükre, ott ("elmaradott" és "szellemileg sötét") tömegek tiltakoznak ellenük! Mert már úgy megszokták a járványokat... Vagy esetleg azt, hogy megfelelő egészségi állapot és egészségügyi ellátás van, amikkel sok járványos betegség épségben átvészelhető? Az igazi nyájimmunitás érdekében...
Nyugati-Európa oltásai táblázatban az írás készültének időpontjában:
Link: http://www.ketezeregy.hu/oltas/olteutab.html
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1dO0VJgQteb9-FcP26SWRQTXJdJpyd5bq
A magyar egészségügyi rendszer szegénységi bizonyítványa, hogy a járványok elleni védekezést egyedül az egyre több kötelező oltással tudja elképzelni, megvalósítani. Mert ha egy gyerek például elkapja a "rendkívül veszélyes" rubeolát, mumpszot vagy bárányhimlőt, nem képesek belőle meggyógyítani, csak maradandó szövődményekkel, vagy még úgy sem! Éljen a rendkívül fejlett magyar orvostudomány sok lehetősége!
(Tudjuk, vagy megszokunk, vagy megszökünk...)

2. Kötelező jellegű emberkísérletek

Mengele doktor kísérletei:
szabad a kötelező kísérlet?
(freeimages /
paintball-player-1571987)
Még jó, hogy anno Mengele doktornak sem kellett vitatkoznia az emberkísérleti alanyaival, engedélyt kérnie tőlük az egészséget csonkító beavatkozásaihoz, neadjisten mindig részletesen tájékoztatni őket azokról. Mert az azokban való részvételt kötelezően előírhatta számukra. Az "emberiség érdekében" kötelező jellegű teljhatalma volt. És akinek kötelező teljhatalma van, az mindig korrektül bánik minden emberrel, ugye?
Mindenesetre ezért született meg a 2. világháború után az Ovideói egyezmény. Hogy ne lehessen embereken kötelezően előírt egészségi beavatkozásokat végezni, részletes tájékoztatás nélkül, mondjuk "az emberiség érdekében", vagy mert úgy esik jól! (Mert nem tudja máshogyan kiélni a szadista hajlamait...) Oltások és emberi jogok:
Link: https://www.tenyek-tevhitek.hu/az_oltaspolitika_emberi_jogi_ellentmondasai_beszed_az_ensz-ben.htm




Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése