2018. március 15., csütörtök

Így lesz súlyos a pöttyös-bégetős kór: a bárányhimlő veszélyei

Gyűjtötte: Anyaoroszlán


A bárányhimlő vírusa nagyon intelligens és változékony mikroorganizmus lehet... Legalábbis a központi orvosi megítélése nagyot változott azóta, hogy bevezették ellene az oltást. Mint újabban megtudtuk, immáron ez is egy rendkívül veszélyes betegség! Véletlenszerű eséllyel, félelmetes és nem megelőzhető módon végződik súlyos szövődményekkel és kórházi kezeléssel!

Bárányhimlő veszélyei: megváltozott
a vírus? Fekete bárány lett?
(freeimages / bárányhimlő
veszélyei)
Ó, azok a régi szép idők, amikor a bárányhimlő csak egy, a gyerekkorban ártalmatlan pöttyös kór volt, amit stabil általános állapot és megfelelő kezelés mellett egyszerűen át kellett vészelni, és az ember egy életre védettséget szerzett... Mind a bárányhimlővel, mind az övsömörrel szemben. Ez az átvészelés a várandós és szoptatós kismamáknak a magzatuk-csecsemőjük védelme miatt volt fontos, az idősebbeknek pedig az övsömör elleni védelem miatt. De hát hiába, ha egyszer így megváltozik egy mikroorganizmus! (Vagy az általános állapotunk? Vagy a kezelési mód? Vagy felső szintű profitérdek? Ki tudja?)

Mindenesetre, ha valaki szeretne biztosan kórházba kerülni súlyos szövődményes bárányhimlővel, a lentiekben tippeket olvashat a kialakításához. (A cikk írójának ez nem sikerült, habár körülbelül 14 évesen volt bárányhimlős, ami miatt lemaradt egy nagyon vágyott nyári táborról is... Tele volt kiütéssel, de elég szakszerűen kezelték, csak 1-2 pöttyöt sikerült magán maradandóan elvakarnia.) Fel fogom használni hozzá az influenza kialakításához már az előzőekben leírtakat is, mert ezeket nem lehet elégszer ismételni.

A bárányhimlő veszélyei - így jöhetnek elő hatékonyan

  • Ha a bárányhimlős ember éppen jól alszik, keltsük fel és tartsuk ébren. Elringatni tilos és orvosilag szakmaiatlan! Ha nem tud aludni, ne keressünk neki olyan természetes és egészségbarát eszközöket, amik használatával a teste saját magának tud saját alváshormont termelni megfelelő mennyiségben és minőségben. Így kikapcsoljuk az alvás alatt működő természetes és beépített automata önhelyreállító folyamatait. Milyen más hatékony belépő is kellene egy jó kis súlyos bárányhimlő szövődményhez?
  • A bárányhimlős ember ne szívjon tiszta (tisztított) levegőt, ne egyen, ne igyon számára aktuálisan megfelelő étkeket, itókákat. Ne adjuk meg a testi sejtjeinek azokat a tápanyagokat: vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és hasonlókat, amikre az ellenálló képességükhöz szükségük lenne. Helyettük adjunk neki jó sok műétket.
  • A bárányhimlős ember itt se mozogjon, ahogy neki aktuálisan jólesik. Habár a bárányhimlő általában szobafogsággal jár, vannak olyan betegek is, akik élénkek és jó közérzetűek, mozogni szeretnének, esetleg a friss levegőn - őket mindenképpen parancsoljuk ágyba vagy a számítógép elé.
  • Kezeljük slendrián módon, higiénia nélkül a kiütéseket. Fogjuk meg őket szennyezett kézzel, például tömegközlekedés vagy toalett után. Biztassuk a bárányhimlős embert, hogy nyugodtan vakarja el őket minél jobban. Kenjünk rájuk mindenféle drága patikai kőolaj-származékos kenőcsöt, hintőport, ami visszanyomja őket az emberi testbe. A szódabikarbónás lemosás, ami ilyenkor csupán fertőtlenít és a viszketést enyhíti, hogy az ember a pöttyök elmúlását könnyebben átvészelje, komolytalan, túl olcsó és túl egyszerű szer. 
  • Csomagoljuk be a beteget rosszul szellőző műanyag ruhákba, műanyag ágyneműhuzatba, hogy minél többet vakarózhasson.
  • Az esetleg fellépő, 39 fok alatti lázra is adjunk lehetőleg többféle lázcsillapítót, váltogatva a hatóanyagokat, nehogy a beteg immunrendszere magától dolgozni tudjon. És így tovább - a tünetek enyhítési módszerei is sok szövődményt tudnak hozni.
    Bárányhimlő szövődmények kialakítása:
    ne biztosítsuk a gyógyulás feltételeit
    (freeimages / baby-3-1232193)
  • Legyünk hipochonderek, stresszeljünk azon, hogy jaj, mi lesz, ha súlyos szövődmények lépnek fel? Mindenképpen világvége lesz! És lehetőleg minden más témán is szorongjunk. Nem szükséges olyan emberektől praktikákat tanulni, akik épségben túlélték a bárányhimlőt, mert ilyen emberek nincsenek. A Földi emberiség éppen a kihalás szélén áll a bárányhimlő miatt is. A bárányhimlős embernek szüksége van pánikra a szövődmények kialakításához, és ebben egy folyamatosan parázó rokon nagyon hasznos tud neki lenni.
  • Ne használjunk naiv és materalista tudománytalan, szemfényvesztő és pénztárcalehúzó szereket sem. Illetve, ha mégiscsak hatástalan cukorgolyócskákra fanyalodunk, pontos használatukról ne kérdezzünk meg egy "humbugoló" homeopatát sem. Isten ments, még a végén kevesebbet szenvedünk és hamarabb meggyógyulunk a beléjük vetett placebó hitünktől...
  • És így tovább. Vajon milyen más hétköznapi módjai vannak még a súlyos bárányhimlő szövődmények megteremtésének?
  • És, hogy egy kis iatrogén (= orvosi eredetű) esélyt is adjunk a bárányhimlőnek: a bárányhimlő oltást is feltétlenül adassuk be! Mint már tudjuk, bárányhimlő oltás után is lehetnek akár súlyos bárányhimlő jellegű tünetek is... főleg, ha előtte már tettünk kérte, hogy le legyünk gyengülve. Természetesen tudjuk, hogy az "nem is bárányhimlő, nem az oltástól van, véletlen egybeesés". Mert ugye ekcéma, vagy más himlővírus is okozhat bőrtüneteket, ami a belső flóránkban eddig esetleg megbújt. Az a lényeg, hogy "az nem bárányhimlő", és rohanhatunk dolgozni, nem kell a beteg gyereket ápolására a drága időt pazarolni otthon, nem lesznek súlyos szövődmények nála... vagy mégis?


Vajon milyen más kórságokat lehet még a fentiekhez hasonlóképpen teremteni maguknak?



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

 

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése