2017. augusztus 26., szombat

Kötelező oltások, nil nocere, Hippokratész, emberi jogok, nyájimmunitás(ba vetett túlzott placebó hit)

By Anyaoroszlán
Miért is jött létre ez a blog? Hogy még szűkebben tájékoztasson, még kisebb képet mutasson az oltásokkal kapcsolatosan, mint a média.

Rózsaszín szemüveg: nincs semmi baj
a kötelező oltásokkal (?) (freeimages /
occhiali-1422950)

Merthogy a  jelenlegi köztudatban mi van, mit mutat be a média erről?

Abszolút nem egyoldalú, nem rajongós, nem csőlátó, nem beszűkült, nem rózsaszín ködöt. Például:

  • Az oltás egy csodálatos orvosi találmány. Vörös szőnyeget, babérkoszorút, szobrot, kastélyt érdemel.
  • Járványos betegségek ellen az egyes-egyedüli megoldás az oltás. Más lehetőséget erre jelenleg nem ismer (el) a materialista elfogul(a)t(lan) orvostudomány. És mint tudjuk, amit ő nem ismer (el), az nem is létezik, mert ő mindent tud.
  • Minél több veszélyes mikroorganizmus ellen, minél több embert, minél többször kell oltani, bármi áron, hogy meglegyen a nyájimmunitás. Bármi áron. Mert az oltásokkal elérhető nyájimmunitás létezik, és ez az egyedüli lehetőség az egészségre és a biztonságra, és biztosan elérhető az oltásokkal.
  • Az oltásokat lehetőleg kötelezővé (és ingyenessé) kell tenni, minél többet. Fizesse ki őket az egészségbiztosító az adónkból, bármennyibe is kerülnek, megérik az árukat; akkor is, ha emiatt nem lesz mit ennünk.
  • A tömeges oltásnál a nyájimmunitást kell szem előtt tartani, mégpedig bármi áron. Mindenkit meg kell védeni a járványtól, és meg kell védeni az egyes emberek mikroorganizmusaitól a többi embert, ha ő belerokkan, belehal is (a tiltakozásba)! Oltás okozta károsodás úgysem létezik.
  • És így tovább. Emellett az oltás nem gyógyszer, nincsenek, illetve teljesen elhanyagolhatók kockázatai és mellékhatásai, teljesen biztonságosak. És abszolút kivétel azon anyagok közül is (pl. földimogyoró, darázscsípés, tojás, ...), amelyekre az emberi szervezet esetleg allergiás lehet.
Azonban sajnos vannak olyan emberek is, akiknek túl élénk a fantáziájuk, és kitalálták, hogy ők, vagy a hozzátartozóik oltás után valahogyan: egészségileg, viselkedésben "véletlen egybeeséssel" megváltoztak.
Ők biztos mind hazudnak! Minden esetbe a tiltakozásba és a kényszerképzeteikbe rokkantak, haltak bele! Nem kell őket komolyan venni, nem kell független szemlélettel megvizsgálni, meg vannak bolondulva.

Mit szeretnének ők az eszement, egyoldalú elveikkel?

Szerintük mit jelentene a teljesen felesleges másmilyen (teljes körű) tájékoztatás az oltásokkal kapcsolatban? Azt, hogy:
  • A mostani hétköznapi gyakorlatban megszokottnál sokkal alaposabban megnézzék, elismerjék, megvizsgálják, mérlegeljék a kockázatokat és a mellékhatásokat is. Egyáltalán feltételezzék, hogy létezhetnek, és nem nézzék madárnak azokat, akik ezekre hivatkoznak. De mivel ők madarak, mivel ezek csak az ő képzeletük szüleményei, ezért nyugodtan lehet rajtuk mosolyogni.
  • Figyelembe vegyék a nil nocere (ne árts! - Hippokratész) elvet, amire az orvosok felesküdtek. De hát mit kell ezen annyit lovagolni, hiszen figyelembe veszik! A járványos betegségek sokkal ártalmasabbak, mint az oltások, ezért oltani kell a megelőzésért, ilyen egyszerű! Ha pedig valaki meghal az oltás után néhány nappal, az véletlen egybeesés, amúgy is meghalt volna. És ezt tudjuk, már ezerszer bebizonyította a hivatalos elfogul(a)t(lan) tudomány! Ezért nem szükséges az ilyen eseteket alaposan kivizsgálni sem; elég, ha kiolvassuk az elfogul(a)t(lan) tudományos jósgömbből, mint a TV jósok.
  • Figyelembe vegyék az egyéni sajátosságokat. Azt a, már hivatalos elfogul(a)t(lan) tudományosan bizonyított tényt, hogy mindenkinek teljesen egyedi belső flórája van. Erre sincsen semmi szükség, Isten és az oltások előtt minden ember egyforma.
  • Figyelembe vegyék az állampolgári jogokat, például arra vonatkozóan, hogy invazív orvosi beavatkozást csakis tájékozott beleegyezés után lehet bármely emberen végezni. (És a beleegyezés visszavonható, az ellátás visszautasítható. Hű, ez rendkívül halálveszélyes a többi emberre!) Mert különben Mengele doktor-féle kísérletet végzünk. Nem is érthető, mi a baj Mengele professzorral, hiszen a kísérletei nélkül az emberiség nem tartana ott, ahol most tart.
  • És még további hasonló, eszement kérdéseik és követeléseik vannak.
    Vannak más megoldások a járványok kivédésére? Nincsenek! (Vannak?) Például a Nyugat-Európában  követett modern, eszement gyakorlat miatt ott tombolnak a járványok, gyerekek halnak meg a kanyaró (?) miatt, már fél Nyugat-Európa kihalt! Természetesen azt sem kell megvizsgálni, és nem kell Magyarországban a hírekben felolvasni, hogy az elhunyt kisgyerekeknek milyen alap egészségi problémáik lehettek, egyedül a járványos betegség a felelős a tragédiájukért! Mint ahogy a járvány elleni védelemben sem számít a higiénia, sem a jóltápláltság, sem egyes humbug "gyógymódok", egyedül az oltások számítanak! Az oltásellenesek által követelt személyre szabott, kellő körültekintéssel összeállított oltási terv készítése is életveszélyes, és nélkülöz minden szakmai alapot! Mert abban sajnos a rendkívül veszélyes, egyéni, nil nocere alapelvű mentesítésnek sokkal nagyobb helye lenne, mint napjaink hétköznapi, valóságos gyakorlatában. Hiszen akit kell, úgyis mentesítik most is!
    És még további lehetőségek sincsenek!


    Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

    Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

    Köszönjük a megértésedet!

    1 megjegyzés:

    1. Az kimaradt, hogy az oltáslobbi szíve kizárólag az emberek egészségéért dobog...

      VálaszTörlés