2018. május 10., csütörtök

MMR oltás mellékhatásai: Makói kanyarójárvány?

MMR oltás mellékhatásai:
kanyaró? (freeimages /
seeing-red-1480837)

Mint az közismert, néhányan kétszeres beoltottság mellett is kanyarósak lettek Makón 2017-ben.

Eme járvánnyal kapcsolatosan a hivatalos szervek nem válaszolnak néhány fontos kérdésre. Például:

  • Melyik vírus fertőzött ott?
  • Mi lett annak a vizsgálatnak az eredménye, amely azt volt hivatott kideríteni, hogy az előírások betartásával immunizált áldozatok miért lettek mégis kanyarósak?
  • Hatásos-e a kanyaró elleni oltás (Magyarországon a kombinált MMR vakcina)?

És még érdekes dilemmák a témában:


  • Külföldi tudományos adatok szerint a frissen oltott emberek fertőznek. Vajon Magyarországon oltástudományos körökben tudnak-e külföldiül, hogy erről tudomást szerezzenek? Vagy Magyarországon e témában is más természeti törvények érvényesek az egészségre, mint külföldön? Letölthető PDF erről: https://drive.google.com/open?id=1q1PwHWD0_nFl3hV8cDJO7EcNtW_TYVYU
  • Valóban létezik-e oltásos nyájimmunitás, vagy csak annak az illúziója van meg? Azaz oltás után mindenki stabilan és sokáig, vagy egyéni módon véletlenszerű ideig és módon védett a járványok ellen (szemben a betegség megfelelő ellátás melletti átvészelésével szerezhető élethosszig tartó védettséggel, természetes nyájimmunitással)?
  • És mi van azzal a, szintén külföldi tudományos vizsgálattal, amely szerint mégsem kell annyira félni a kanyarótól, hiszen az A vitaminos kezelés a jelek alapján bizony hatással van rá?

Cikk linkje: https://szmov.wordpress.com/2017/12/04/a-kanyaro-eve-2017/


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése