2018. június 3., vasárnap

Kanyaró: az alattomos gyilkos; avagy a járványok matematikája

Gyűjtötte: Anyaoroszlán


A járványos betegségek a materialista oltástudomány szerint mindig, mindenhol, mindenkire rendkívül veszélyesek; mindig, mindenhol, mindenkinek szövődménye és halála lesz tőlük. Emiatt az emberiség már rég kihalt volna, ha nem találják ki az oltásokat. A kórokozóik a legalattomosabb, legnagyobb gyilkosok közé tartoznak. Vagy mégsem?
A materialista oltástudomány oltásrajongó képviselői azt sugallják úton-útfélen, hogy:
Kanyaró, az alattomos gyilkos
Biztos? És még mi más?
(freeimages /
the-man-and-the-death-1535489)

(A járványok hamis matematikája)

Járvány szövődményei = mikroba

Vajon ez mennyire valós matematikai számítás? Nézzük csak meg egy kicsit nagyítóval, mit is ír az MTA kötelező oltástudományos cikke:

"Az adatok alapján a vizsgált fejlett országokban (Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Dánia) a fertőzéses eredetű gyermekkori halálozás nem kevesebb, mint fele volt közvetlenül vagy közvetve a kanyaróhoz köthető. A szegényebb országokra vonatkozó becslések szerint az arány a legrosszabb körülmények között élő népcsoportokban akár a teljes gyermekkori halálozás 90%-át is elérhette."

Vajon itt érdemes egy kicsit matekozni? Megmutat az nekünk valami érdekeset? Lássuk általános iskolai matematika tudással (a fele = 50%):

90%-50%=40%.

Tehát a járványok szövődményeinek a 40%-át még az oltásrajongó (profitorientált oltásmarketinges) cikkeket értelmezve SEM maga a "hatalmas ellenség" mikroba okozza, hanem az életkörülmények (pl. nélkülözés), és/vagy a nem megfelelő orvosi ellátás (félrekezelés). Márpedig a 40% az közel a fele.

Tehát az igazi valóság valahogy így néz ki: íme a járványok igazi matematikája


Járványok szövődményei = életkörülmények (nélkülözés) + mikroba + rossz ellátás (és/vagy félrekezelés).

De az is lehet, hogy itt szorzás van (ki tudja?):

A járványok matematikája:
az oltásrajongók megtévesztenek
(freeimages / one-plus-one-1256854)
Járványok szövődményei = életkörülmények (nélkülözés) x mikroba x rossz ellátás (és/vagy félrekezelés).

Ebből kiindulva természetesen, ha egy szegényebb ország rendszeresen megfelelő élelmiszert kap, az ugye nem minősül egészségügyi ellátásnak. Csupán humanitárius segítségnek... Ezért nem szükséges a gyerekek megfelelő életkörülményeinek kialakítására pénzt költeni. Elég, ha mindenhol mindenkit beoltanak. Lehetőleg kötelező jelleggel. Abból több a profit. A matematika is azon természeti törvények közé tartozik, amik Magyarországon máshogyan működnek, mint Európa más országában.

Mindenesetre mi is a nagy gyilkos? A mikroba? A nélkülözés? A félrekezelés?


Utóirat: micsoda szerencse, hogy például Adélt is beoltották, így neki nem a kanyaró volt az alattomos gyilkosa, hanem valamilyen ismeretlen eredetű X aktás kórkép... a rendkívül fejlett orvoslás annyira fejlett, hogy az ilyen, egyre szaporodó ismeretlen eredetű X aktás, krónikus autoimmun kórképekkel nem tud mit kezdeni.


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése