2018. június 22., péntek

Lebénulni? Vastüdőbe? Polio oltás után/ellenére? Kizárt!(?)

F.E. Ilona a szájjal-lábbal festő művészek egyike, csodálatos képeket fest.

"Ilona a tíz élő áldozat egyike. Nem olyan régen még húszan voltak. Másfél éves korában, 1958-ban betegedett meg - röviddel azután, hogy megkapta a gyermekbénulás elleni védőoltást."
Link: http://valasz.hu/itthon/lelegzetelallito-tortenet-14442
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1kb9HUkX5Eo0UrnolrbxopjF-6Zs9wk9D

Alig kap állami támogatást az állapotára. Pedig nála aztán egyértelmű az összefüggés...

(Igen, tudjuk. A mai oltások sokkal "modernebbek", biztonságosabbak, mint a régiek. Az egyre növekvő számú ismeretlen eredetű autoimmun kórképről nem tudni, hogy mitől vannak, de biztosan nem az oltásoktól. Ezért aztán őket nem kell támogatni a gyógyulásban. Az "oltásellenesek" fogják már be végre a szájukat, és nézzenek már végre rózsaszín áhítattal a materialista oltástudomány legnagyobb vívmányainak egyikére, az oltásokra; úgy, ahogy az oltásrajongók teszik. Vegyenek példát róluk! Hiszen őket is megvédi! Mint ahogy F.E. Ilonát és társait is megvédte... És ha megvédett, Te is hasonlóan leszel (nem) támogatva, mint Ilona és az összes többi "véletlen egybeeséses" eset. Stb. stb.)


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése