2018. június 13., szerda

HPV ellen természetesen: erkölcsi nevelés, egészséges nőiesség?


A rák végtelenül ijesztő szörny, mert a rendkívül "fejlett" materialista orvoslás (még mindig) nem ismeri a kialakulási okait, és gyógyítani sem tudja igazán. (De azért rendkívül fejlettnek tartjuk, mert a diagnosztizáláshoz és művi beavatkozásokhoz egyre több eszköze van...) Időről időre felröppennek hírek, hogy most aztán igazán és tényleg megtalálták a rák okát, és ellene az egyetlen igaz gyógymódot, de ezek sajnos rendre tévesnek minősülnek. Emiatt annyira nagy a (halál)félelem, hogy ha van valamelyik ráktípus ellen, vagy egyik vélt tényezője ellen valamiféle oltás(i próbálkozás), az akkora reményeket kelt a túléléshez, hogy sokan körültekintés nélkül rohannak beadatni maguknak és a hozzátartozóiknak. Anélkül, hogy tájékozódnának a HPV tulajdonságairól, anélkül, hogy utánanéznének a HPV oltás szövődményeinek is. Akik pedig nem követik ezt a józan paraszti ész nélküli rohanásos példájukat, azokra természetesen messziről fújni kell, hiszen "gyerekgyilkosok" és egyéb elvetemült gazfickók. (Igen, tudjuk, ha a gazfickóknak lenne ilyen rákjuk, vagy arra való hajlamuk, ők is így kapkodnának...)

Méhnyakrák, az egyik félelmetes,
ismeretlen gyilkos (freeimages /
skull-1426583)
Mi lenne, ha most mégis egy kicsit "elvetemült gazfickók" (vagy inkább józan paraszti eszes, vakmerő gazfickók?) lennénk, és tájékozódnánk? Például arról, hogy mi is a HPV vírus lényege, hogyan terjed, hogyan lehet a vele való rémes találkozást túlélni?

HPV ellen természetesen: kezdő, alap szint

Orvosi honlapokon olvasható, hogy a HPV vírus hogyan terjed emberről emberre: bőr-bőr, nyálkahártya-nyálkahártya úton; így szexuálisan és nem szexuálisan lehet átvinni. Az átvitel leggyakoribb útja a nemi érintkezés, illetve ritkábban megy át elkapart szemölcsök útján, valamint anyáról magzatra a szülőcsatornán való áthaladás során. "Fokozott veszélyt jelent a HPV fertőzés szempontjából: sok szexuális partner (promioscuitas), 25 éves kor alatti szexuális kapcsolatok, különösen a 16 éves kor alatt kezdett szex, kapcsolat olyan partnerral, akinek sok különnböző szexpartnere volt."
A közhiedelemmel ellentétben NEM terjed: pl. tüsszentéssel, vérrel, mert a vírus nem kerül a vérbe.
Hogyan lehet megelőzni: a partner gondos megválogatásával, harmonikus nemi élettel megfelelő korban, stb. stb.

Jóval tovább is van, mondjam még?


HPV ellen természetesen: haladó, emelt szint

Ehhez először néhány rázós költői kérdés:
  • Vajon elég ahhoz orvosi szűrésre járnunk, hogy egészségesek maradjunk, semmi mást nem kell tennünk? Étkezhetünk egészségtelenül, dohányozhatunk, ihatunk sok alkoholt, dorbézolhatunk hosszú ideig non-stop, sokféle mű (orvosi) vegyszert pumpáltathatunk magunkba, minden érzelmet magunkba fojthatunk, mindenkivel összeveszhetünk, mindenkire haragudhatunk, mindentől retteghetünk, rombolhatjuk magunkat és az életünket, de ha járunk orvosi szűrésre, és megszúratjuk magunkat, ugye minden rendben lesz, és egészségesek maradunk?
  • Ugye, a testünk és a génjeink a legádázabb ellenségeink, és mindenképpen ki akarnak minket nyírni, illetve ki akarják nyírni saját magukat?
  • Ugye, a génjeink; valamint a körülöttünk: a levegőben, a vízben és a testünkben élő mikrobiom, a több ezer féle mikroorganizmus időzített bomba? Ugye közülük bármikor, bármelyik véletlenszerűen gondolhat egyet, ellenünk fordulhat, elburjánozhat, és akár fel is falhat minket?

Ha az előbbieket butaságnak tartjuk, akkor változtassuk meg végleg a nyelvezetet, legyen valósághű.
  • A HPV megelőzéshez és kezeléshez szándékosan nem írok "természetesen"-t, mert a mákgubó is természetes anyag, növény, mégis egészségkárosító, idegrendszer leépítő anyagot lehet belőle kinyerni... Sokkal jobb az egészségbarát kifejezés.
    HPV ellen természetesen:
    önismeret: mit üzennek
    a tüneteim? (freeimages /
    abstract-1152064)
  • Szándékosan nem írok "fertőzés"-t sem, mert a szervezetünk mikrobiomjában minden mikroba túlszaporodása, elburjánzása nem véletlenszerű. Szükség van hozzá némi egészségtelen emberi szokásokra, viselkedésre, ... Tehát NEM támadnak meg minket, a vétlen és végtelenül ártatlan bárány áldozatokat a saját mikrobáink - a HPV sem támad! Sokkal inkább valamivel legyengítjük saját magunkat, és hozzájárulunk, hogy elszaporodjanak!

Önismeret: mit üzennek a tüneteim, mit változtassak?

Az előbbiek ismeretében érdemes magunkba mélyedni, elgondolkodni. Ha ez önállóan nem megy, pl. ehhez hasonló, végtelen eretnekségekre is rá lehet keresni az Interneten: "nemi szemölcs lelki okai", "nőgyógyászati problémák lelki okai", "női problémák lelki okai", "méhnyakrák lelki okai", "méhnyakrák lelki háttere", "méhnyakrák lelki eredete", "méhnyakrák kialakulásának lelki okai", "hpv lelki okai", "hpv lelki eredete", "hpv immunrendszer erősítő", "hpv ellen természetesen", "hpv vírus kezelése természetesen", (angolul tudóknak) "hpv holistic treatment", "hpv holistic medicine", "hpv alternatív kezelése", "új medicina méhnyakrák", "méhnyakrák ujmedicina", stb. Vajon fogunk találni gyomorba vágó, jócskán elgondolkodtató információkat, amik sínre tesznek minket az egészség felé?

Ezen a "materialista tudománytalan" úton minden érintettnek a saját lábával kell végigmennie.


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése