2018. június 5., kedd

Az oltásellenesek oltottak, ezért nem betegek? Oltások hatékonyságának garanciája

By őrült Anyaoroszlán

Hívő oltásrajongók ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel, "kedvességgel" bizonygatják az "oltásellenesek" (oltáskritikusok) felé az oltások hatékonyságát, hogy:
"Az oltáskritikusok is oltva vannak, tehát védve vannak (a járványok ellen), ezért nem betegek".
(Tehát szerintük mindenki minden ellen be van oltva, és hogy ez mindig is így volt, és az oltások egészen biztosan és ezerszázalákosan hatékonyak... akármekkora mennyiségben és akármilyen minőségben.)

Mindenki mindennel mindig be van/volt oltva? Nézzük a tényeket (Védőoltás blogról)

Oltásrajongók téves számításai,
rendszerhiba? (freeimages /
bluescreen-error-2-1251751)
(Illetve a kollektív kórelőzményeket...)
"Hazánkban 1990-ben vezették be a rubeola elleni oltást, a kanyaró ellenivel kombinációban (MR-oltás), de nagyon hamar, 1991-ben áttértek a kanyaróval és mumpsszal való kombinációra (MMR-oltás)."
Az "oltásellenesek" állítólag a jelenlegi 30-40 év közötti korosztály tagjai (2018-ban), tehát visszaszámolva ők 1978-1988 között születtek. Mivel a rubeola elleni oltást 1990-ben vezették be, ők bizony ezek szerint erről sajnos lemaradtak... Azaz, NINCSENEK beoltva rubeolával, mumpsszal, ... sőt, hib-bel, pneumococcus-sal, hepatitissel, bárányhimlővel, ... sem. (Vagy lehet, hogy be vannak oltva, csak nem adminisztrálták az oltást az oltási könyvükben? Ez esetben kinél lehet panaszt tenni? Vagy rosszul emlékeznek egyes emberek, hogy épségben átvészelték például a rubeolát, mert azok a kiütések nem is azok voltak a testükön, hanem ekcémás tünetek voltak, csak az orvos félrediagnosztizálta őket? Kinél lehet panaszt tenni?)
Az oltásrajongók most is rosszul matekoztak?

Oltásrajongók: profi tudományos távdiagnosztizálók (most is)?


Vajon honnan tudják az oltásrajongók ilyen pontosan, hogy melyik oltáskritikus ember konkrétan milyen oltásokat kapott? És honnan tudják, hogy milyen járványokat vészelt át gyerekkorában épségben, amiből kifolyólag élethosszig védett, és NINCS szüksége oltásra, és ez hozzájárul a stabil és hosszú távú nyájimmunitáshoz? Kiolvassák mindezt tudományos távdiagnózissal a jósgömbjükből?


Oltottság, vagy élethosszig védettség?

Oltások hatékonyságának garanciája:
dupla pecsétet a bizonytalanra!
(freeimages / classified-1241157)
Az oltásrajongók azért olyan nagylegények az oltások gátján, mert egyes járványokat tekintve van még valamennyi természetes és igazi életre szóló védelem, nyájimmunitás abból kifolyólag, hogy sokan épségben átvészeltek járványokat gyerekkorukban, és élethosszig védettek. MÉG van természetes nyájimmunitás. De a következő generációkra ez sajnos már nem mondható el. A 30 év alattiak már mindennel, rubeolával és mumpsszal is be vannak oltva. Nemsokára bárányhimlővel is be lesznek kötelező jelleggel... Ők csak egy bizonyos (egyéni) ideig lesznek védettek, utána már nem. És akkor jön az oltottsággal járó oltásos nyájimmunitás hamis biztonságérzete, ami bizonytalan, mint a kutya vacsorája.
Akkor majd jöhet az is, hogy a kislányok nem óvodáskorban fogják átvészelni a rubeolát, hanem például várandósságuk alatt, mert addigra elgyengül a gyerekkori oltottsággal járó védelem. Lesz ebből kifolyólag sok abortált torz magzat, illetve csecsemőknek rubeolája, mert az anyának nincsenek antitestjei, így az anyatejjel nem fogja tudni megvédeni a gyermekét.
És így tovább. Ráadásul lesz egyre több ASIA szindrómás ember.
http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/kanyaro_ellen_oltjak_a_gyogyitokat
Vajon hány oltásról derül ki majd később, hogy nem, hosszú távon NEM véd, és így bizony NINCS oltásos nyájimmunitás, maximum annak az illúziója van meg? (Ami mellesleg az oltásokba vetett, veszélyes placebó hitként működik...)

Az oltások hatékonyságának garanciája

A kedves oltásrajongók biztosan szívesen vállalnak személyesen is garanciát azon gyógyszeripari termékért (az oltásokért), amiket mindenkinek olyan jó szívvel és teljes mellszélességgel ajánlanak. Hogy azok mindig, mindenkit meg fognak védeni, a buta oltáskritikusokat is, ezt garantálják ők is a teljeskörű felelősségvállalási nyilatkozat szívélyes aláírásával... Ugyan egyetlen oltóorvos sem írja ezt alá, mert minden ember egyedi, és annyira azért nem biztosak a 60 éve az orvostudomány legnagyobb csodájának számító oltások hatásában, hogy mellszélességgel kiálljanak mellettük saját jogon is, de vannak nagyon elhivatott emberek... És remélhetőleg az intézkedő rendőrök, gyámügyesek, és egyéb szelíd úriemberek, úriasszonyok is szívesen adnak autogramot erre minden oltásban kételkedő őrültnek:
Teljeskörű írásos felelősségvállalási nyilatkozat az oltásért az oltóorvosoknak:

Link: http://www.vntvvid.com/videos/2017_02/orvosi_oltasi_nyilatkozat.docx
PDF: https://drive.google.com/open?id=1KnPsBboKDXPrPqI34xJQ7d2MuwSXMim1


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése