2018. június 7., csütörtök

Az oltások mellékhatásai ritkák? Kérdések az oltóorvoshoz #1.


A rózsaszín ködös kémcsőszagú, magyar oltástudományos körök, hivatalos szervek szerint az oltások mellékhatásai ritkák.

Nézzük meg ezt a témát néhány kötekedő kérdéssel is, amiket fel lehet tenni akár az oltóorvosnak, a szürke és rideg hétköznapi magyar Való Világban is... Lehet, hogy egy kicsit meg fog izzadni, mire megválaszolja őket? (Mégis hogyan lehetnek ilyen alamuszik az "oltásellenesek", hogy a derék doktor urakat ilyen haszontalan és felesleges kérdésekkel zaklatják? Nem kellene esetleg feltétel nélkül és tátott szájú áhítattal elhinni, amit mond, és oltatni, oltatni, oltatni, oltatni orrvérzésig és végkimerülésig?)

Oltás mellékhatások: elmélet és gyakorlat, összes, 10%, 1%?

Oltások mellékhatásai:
melyikek ritkák?
(freeimages /
injection-1432320)
  • Ki szerint ritkák? A hivatalos szervek, vagy a hétköznapi megfigyelők: a nem tájékoztatott, buta, hétköznapi becsapott beoltottak szerint?
  • Melyik mellékhatások ritkák? A rövid, vagy a hosszú távú mellékhatások? A tényleges mellékhatások, a felismert mellékhatások, a bejelentett mellékhatások, vagy az elismert mellékhatások?
  • Az oltást követő nemkívánt eseményeknek, potenciális mellékhatásoknak, szövődményeknek hány százalékát ismerik fel és kapcsolják össze az oltással Magyarországon? 10%-át?
  • A oltást követő nemkívánt eseményeknek, potenciális mellékhatásoknak, szövődményeknek hány százalékát vizsgálják ki alaposan, tudományosan Magyarországon? Hány százalékát tudják egyáltalán úgy kivizsgálni, hogy ki is derül, hogy mi okozta a megmagyarázhatatlan, pl. krónikus autoimmun tüneteket? 1%-át? (Ezek hány százalékát tudják érdemben, tartósan gyógyítani?) És hány százalékban tárják szét tanácstalanul a kezüket a vizsgálók, hogy ismeretlen eredetű a tünet? Létezhet-e egyáltalán a rendkívül fejlett orvoslás mellett egyre több ismeretlen eredetű tünet? Büszke lehet-e rá egy fejlett orvoslás, ha ilyen sok esetben nem tudja, hogy mi okozza a tüneteket? Ha még a génekre sem lehet ráfogni, és nem is tud velük semmit kezdeni, csak kijelenteni, hogy ugyan eddig nem volt ilyen tünet, de mostantól sajnos "ezzel együtt kell élnie"?
  • A potenciális mellékhatásoknak, szövődményeknek hány százalékát jelentik be Magyarországon?
  • A bejelentett mellékhatásoknak, szövődményeknek hány százalékát ismerik el és veszik bele az oltás dokumentációjába Magyarországon? 1%-át? Ez a "ritka"?
  • És így tovább. Igen, tudjuk, az "oltáselleneseknek" túlságosan élénk a fantáziájuk, és/vagy túlságosan unatkoznak, hogy ilyen hibbant kérdéseken törik a fejüket. Meg kéne már végre bízni ezerszázalékosan és maximálisan az isteni fehér köpenyben, és kész!

Most jönnek a nagyon rázós kérdések...

A lelki terroros kötelező emberkísérletes oltási rendben az oltások mellékhatásainak szőnyeg alá söpréséről, az oltáskritikusok által a hétköznapokban gyakran megtapasztalt rideg, buta, becsapós valóságból. Avagy Mengele szelleme most is köztünk él és kísért?
Az egészség, mint "tudományos"
szerencsejáték, véletlen
egybeesésekkel? (freeimages /
marbles-less-random-1483001)
  • Vajon az azon orvosok által bejelentett oltást követő nemkívánt események, potenciális mellékhatások a ritkák-e, akiket Magyarországon megfenyegetnek, ha oltást követő nemkívánt eseményt mernek bejelenteni? (Ha valakit rendszeresen és módszeresen megfenyegetnek egy bizonyos tevékenység végzésekor, az vajon gyakran fogja végezni azt a tevékenységet, vagy ritkán?)
  • Vagy esetleg az azon orvosok által bejelentett oltást követő nemkívánt események ritkák-e Magyarországon, akikhez ha a szülő visszaviszi az oltás után röviddel vagy hosszabban nagyon lebetegedett / magából kifordult gyerekét, csak azt tudják mondani, mindenféle érdembeli tudományos jellegű kivizsgálás nélkül, kvázi ránézésre, mondhatni tudományos "távdiagnózissal" (mint ahogy a tudománytalannak tartott TV jósok megvizsgálják az embert), hogy "véletlen egybeesés"?
  • És így tovább. Igen, tudjuk, az "oltásellenesek" most is nagyon unatkozhatnak, és/vagy túlságosan élénk a fantáziájuk, hogy ilyen hibbant kérdéseken törik a fejüket. Tényleg meg kéne már végre bízni ezerszázalékosan és maximálisan az isteni fehér köpenyben, és kész!

Vajon a Magyar Tudományos Akadémia, a magyar elméleti oltástudományos körök ugyanazon a bolygón, ugyanabban az országban élnek-e, mint a gyakorlatban egyre szaporodó, oltást követően ismeretlen eredetű autoimmun kórképeket szerzett, egészségi károkat szenvedett emberek? (Igen, tudjuk, már megint élék az unatkozás és/vagy a fantázia...)


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése