2018. június 6., szerda

Az oltásellenesek oltottak, és semmi bajuk? Az oltásbiztonság garanciája

By őrült Anyaoroszlán

Oltásrajongók ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel, "kedvességekkel" is bizonygatják az "oltásellenesek" (oltáskritikusok) felé az oltások biztonságosságát, és vele az oltáskritikusok butaságát, hogy:
"Nem tudom, lejön-e ezeknek a nagyokosoknak, hogy ők is oltottak, és semmi bajuk, így könnyen ugrálnak (az agyhalál nem emiatt alakult ki)."
Buta oltásrajongók, vagy buta
oltáskritikusok? (freeiamges /
wedgie-1355140)
(Tehát szerintük mindenki minden ellen be van oltva, ez mindig is így volt, és senkinél semmilyen oltást követő nemkívánt esemény nem alakult ki eddig. Tehát az oltások egészen biztosan és ezerszázalákosan biztonságosak is, az ezerszázalékos hatékonyság mellett, akármekkora mennyiségben és akármilyen minőségben.)

Nézzük meg ennek a hátterét is! Azt, hogy mindenki minden ellen mindig be van-e/volt-e oltva, már megtárgyaltuk.

Oltásrajongók: profi tudományos távdiagnosztizálók (most is)?

  • Vajon honnan tudják az oltásrajongók ilyen pontosan, hogy melyik oltáskritikus ember mennyi idős, konkrétan mennyi és milyen oltást kapott, és melyik után milyen tünetei alakultak ki (természetesen mindez "véletlen egybeeséssel")?
  • Vajon el szokták olvasni az oltóanyagok mellé (nem meg)kapott betegtájékoztatót? És azt, amit az orvosok (sem) kapnak meg?
  • Kiolvassák mindezt távdiagnózissal a tudományos jósgömbjükből?



Szaporodó ismeretlen eredetű autoimmun kórképek: á, nem a szaporodó számú oltástól szaporodnak...

Igen tudjuk, a mai egyre több kötelező oltásnak az égvilágon semmi köze a mai gyerekek körében szaporodó, sok új krónikus, ismeretlen eredetű autoimmun kórképhez, amik teljesen ismeretlenek azon felnőtt / középkorú lakosság körében, akik még nem voltak minden oltással beoltva... Semmi köze a sok-sok kötelező oltásnak ahhoz, hogy a mai gyerekek között exponenciálisan terjednek az ételallergiák, étel intoleranciák, cukorbetegség, allergia, ekcéma, asztma, idegrendszeri rendellenességek, fejlődési zavarok, viselkedési zavarok, és még sok más hasonló. Csak rendkívül érdekes "véletlen egybeesések" szoktak lenni, hogy amikor kivezetnek oltásokat (igen, tudjuk, ez is egy nagy tudománytalan humbug), akkor a gyerek állapota minimum javul, de akár meg is gyógyul. Akkor jön az, hogy félrediagnosztizálták, nem is volt beteg, szimulált, stb.!

Az egyre több krónikusan, ismeretlen eredettel, autoimmun módon szimuláló gyerek országa vagyunk(?). :-(

Oltásbiztonság garanciája:
jó nagy pecsétet a bizonytalanra!
(freeimages /
sealing-wax-2-1412032)

Az oltások biztonságosságának garanciája

A kedves oltásrajongók most is biztosan szívesen vállalnak személyes garanciát azon gyógyszeripari termékért (az oltásokért), amiket olyan jó szívvel és teljes mellszélességgel ajánlanak. Hogy azok soha, senkinek, semmilyen kárt nem fog okozni, a buta oltáskritikusoknak sem, ezt garantálják ők is a teljeskörű felelősségvállalási nyilatkozat szívélyes aláírásával... Ugyan egyetlen oltóorvos sem írja alá, mert mindenki egyedi, és annyira azért nem biztosak a 60 éve az orvostudomány legnagyobb csodájának számító oltások ártalmatlanságában, hogy mellszélességgel kiálljanak mellettük saját jogon is, de vannak nagyon elhivatott emberek... És remélhetőleg az intézkedő rendőrök, gyámügyesek, és egyéb szelíd úriemberek, úriasszonyok is szívesen adnak autogramot erre minden oltásban kételkedő őrültnek:
Teljeskörű írásos felelősségvállalási nyilatkozat az oltásért az oltóorvosoknak:

Link: http://www.vntvvid.com/videos/2017_02/orvosi_oltasi_nyilatkozat.docx
PDF: https://drive.google.com/open?id=1KnPsBboKDXPrPqI34xJQ7d2MuwSXMim1


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)

Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése