2018. június 11., hétfő

Oltások = hosszú távú "gyógy"szerkísérletek mindenkinek (CDC GYIK)


... méghozzá előzetes tájékoztatás és hozzájárulás nélkül, Magyarországon egyre több esetben kötelező jelleggel.

Oltások: hosszú távú éles "gyógy"szer
kísérletek a lakosságon
(freeimages / test-tubes-1252451)
Az oltásrajongók egyik rózsaszín ködös hiedelme, hogy minden egyes oltóanyag evidence based tudományosan (kettős vak placebó kontrolláltan) le volt tesztelve az embereken rövid és hosszú távon is. Ezen tesztek során mindegyik megfelelőnek találtatott, azaz maximálisan biztonságos és hatékony. Hogy ez mennyire van így, annak hivatalos tájékoztatója a CDC, vagyis az Centers for Disease Control and Prevention, az USA egészségügyi hatóság honlapján megtalálható.

Link: https://www.cdc.gov/vaccines/parents/tools/parents-guide/parents-guide-part4.html
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1-kT6-HhdEs62j9II3RJ-2ptYyPijjpQ9
(A cikket fordító személy angol középfokú C típusú nyelvvizsgával, a fordítást ellenőrző angol-orosz nyelvtanári képesítéssel és ebben külkereskedelmi felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Amennyiben a fordítással bármilyen probléma adódna, kérjük a cikket jobban lefordítani és elküldeni nekünk. Köszönjük.)

Magyar fordítás:

Kérdés: Honnan tudjuk, hogy hogy az oltások nem okoznak hosszú távú egészségi problémákat?
Válasz: Megfigyelni oltott gyerekeket sok éven keresztül, hogy lássuk a hosszútávú egészségi állapotukat, nem lenne praktikus, és elhallgatni egy hatékony oltást gyerekektől a készülőben levő hosszú távú tanulmányok miatt, nem lenne etikus. Sokkal praktikusabb megközelítés figyelni magát az egészségügyi állapotot, és a tényezőket, amik azt okozzák. A tudósok már dolgoznak, hogy azonosítsák a kockázati összetevőket, amelyek rákhoz, sztrókhoz, szívbetegségekhez és autoimmun betegségekhez (mint amilyenek a lupus és a reumatiod artitisz) vezethetnek. Tanulmányok ezreit készítették már, megvizsgálva potenciális kockázati tényezők százait. Ha ezen tanulmányok közül bármelyek az immunizációkat azonosították volna, mint kockázati tényezőt, már tudnák róla. De nem tudunk.
Tanulmányozzuk az oltóanyagok biztonságosságát a klinikai tesztelés alatt, mielőtt engedélyezésre kerülnek, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az engedélyezés után beadott milliónyi adagot. Azt is tudjuk, hogy nincs elfogadható biológiai ok, hogy azt higgyük, az oltások okozhatnak bármilyen komoly, hosszú távú problémát. Több, mint 50 évnyi oltási tapasztalatra alapozva, azt mondhatjuk, hogy annak valószínűsége, hogy egy oltóanyag váratlan, hosszú távú problémákat okoz, extrém alacsony.

Mit jelent ez a gyakorlatban Föld-szerte?

Olvassunk egy kicsit sorok között realista és igazi tudományos igénnyel... Az általános betegjogok körülbelül a sárba vannak tiporva.
  • Az oltóanyagok NINCSENEK letesztelve evidence based, kettős vak, placebo kontrollált,
    Betegjogok: elméletben
    teljesülnek, a gyakorlatban
    semmibe veszik őket
    oltatlanokkal
    is összehasonlító vizsgálattal hosszú időtávlatban. Mert az nem lenne praktikus és nem lenne etikus.
  • Az oltóanyagok önkéntes, hosszú távú empirikus, éles tesztelői azok az emberek, akik beadatják őket maguknak, vállalva ezzel az esetleges kockázatokat és mellékhatásokat is.
  • A hatóságok büszkék a lakosság általános egészségi állapotára, és úgy gondolják, hogy minden betegség okát be tudták már azonosítani, és meg is tudják azt gyógyítani... Beleértve ebbe az exponenciálisan szaporodó ismeretlen eredetű autoimmun kórképeket is. Nem tudni, hogy utóbbiak mitől vannak, de "az oltásoktól biztosan nem".

Mit jelent ez a gyakorlatban, a magyaroknak, a kötelező oltásoknál?

Kötelező jelleggel alkalmazott "gyógy"szerkísérletben való részvételt, erről való előzetes részletes tájékoztatás és hozzájárulás nélkül! Ha pedig oltást követő nemkívánt esemény jelentkezik, azzal a beoltott személy többnyire teljesen magára marad, akármennyire ellehetetleníti az életét - mert az oltásoknak a rózsaszín elméletben "ritkák" a mellékhatásai. Mengele szelleme kísért...


Klinikai "gyógy"szervizsgálatok külföldön és Magyarországon

Néhány példa a teljesség igénye nélkül.
  • Magyarországon nincsenek (elismerve) mellékhatások, Amerikában vannak. Ott, amellett, hogy kevesebb a kötelező oltás, az oltóanyag gyártók ugyan nem perelhetők, de az állam létrehozott egy pénzalapot, melyből az oltáskárosultakat kifizetik, ha azok be tudják bizonyítani, hogy a sérülés az oltásból származik.
  • Angliában a rövid távú "gyógy"szerkísérletekben való részvételért akár 1-2 ezer fontot is fizetnek, főleg, ha valakinek speciális betegsége van, és így speciális "gyógy"szert tudnak rajta klinikailag tesztelni. Cserébe el kell viselni a mellékhatásokat, és be kell feküdni néhány napot a kórházba megfigyelésre, többszöri vérvételre. Még olyan is előfordul, hogy iskola küld a szülőknek papírt, hogy lehetőség van a gyermekén egy új influenza elleni oltóanyag tesztelésére, 140 fontért cserébe...
  • Az OGYEI nyilatkozata szerint Magyarországon a folyamatban lévő II-II fázisú klinikai vizsgálatok száma évről évre nő (évi 350-400). Az uniós tagországok körében Magyarország ezzel az 5. helyen áll.

De az egészség nem üzlet! (A kötelező oltási rendszer sem az.) És a betegség?


Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése