2019. január 16., szerda

Gyermekkori cukorbetegség okai: oltás biztos nem, ugye?


Gyermekkori cukorbetegség okai:
fejlettek, de nem tudják (freeimages /
blood-glucose-meter-1318261)
A rendkívül fejlett evidence-based orvoslás számára ismeretlen eredetű autoimmun kórképek kialakulásában az ezen blogon folyamatosan űzött fantáziálás szerint szerepet játszanak az oltások, illetve a kötelező oltások számának magyarországi drasztikus és töretlen növekedése. Hiszen autoimmun folyamatról van szó, ami az immunrendszer hosszabb távú félreműködéséből adódik, és az oltások is az immunrendszerbe nyúlnak bele. Tehát ha elég élénk a képzeletünk, akár feltételezhetjük is, hogy az immunrendszer félreműködését valamilyen művi immunrendszer működés módosítás okozza. Mint például az oltás.

Íme egy hivatalos hír, mely szerint:

Évről évre több az óvodáskorú 1-es típusú diabéteszes


Link: http://semmelweis.hu/hirek/2019/01/09/evrol-evre-tobb-az-ovodaskoru-1-es-tipusu-diabeteszes/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1bSkxP68WggEjVK1dIBykzzmr3TdJUJXu

 

Vajon ez a tendencia is pusztán a diagnosztizálás fejlődésének köszönhető, mint az autizmusnál? Eddig is voltak ilyen cukorbetegek, csak nem diagnosztizálták őket?


Mik is a gyermekkori cukorbetegség okai?


A rendkívül fejlett evidence-based orvoslás nem tudja (de ugye oltások biztos nem...). Érdekes idézetek a cikkből:
"Az 1-es típusú diabétesszel kapcsolatban az első és legfontosabb tisztázandó félreértés, hogy szemben a rossz táplálkozási szokások miatt jelentkező 2-es típusú cukorbetegséggel, nem civilizációs betegség, kialakulásában életmódbeli tényezők nem játszanak szerepet"
Maradnak tehát a gének, mint a minden ismeretlen tünetért okolható ludasok! Na de vajon ennyire emelkedik a génsérült, selejtes emberek, gyerekek száma? Hol voltak eddig ezek a selejtes génű emberek?
"Az 1-es típusú diabétesz okát az orvostudomány az elmúlt évtizedekben sem tudta feltárni, csupán hajlamosító tényezők ismertek, úgy mint a családi halmozódás, az egy éves kor alatti tehéntejfogyasztás, valamint egyes vírusfertőzések."

Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!

1 megjegyzés:

  1. De semmibaj, már Amerikában dolgoznak a cukorbetegség elleni védoltáson. (is)

    VálaszTörlés