2019. január 25., péntek

Súlyos bárányhimlő szövődmények, lázcsillapítás, ibuprofen (Photoshop)


Avagy, hogyan varázsoljunk ijesztő pöttyöket és más horrort (állítólagos) (bárány)himlő szövődményként a gyerekre?
Bárányhimlő szövődmények: ibuprofen
okozta felülfertőződés
(kép forrása: dailymail.co.uk)

Mint tudjuk, a bárányhimlő a legveszélyesebb gyerekbetegségek közé tartozik, az emberiség már kihalt tőle. Tehát feltétlenül oltatni kell ellene (hogy az oltóanyag gyártóknak egyre több profitjuk legyen)! Ennek érdekében olykor keringenek a Facebookon (bárány)himlő oltás marketing fotók. Avagy, miért is adassuk be az oltást? És a pöttyös szörny és a normál gyerek közül vajon ki kapott oltást, és ki nem? Mert ugye, aki kapott oltást, az egészen biztosan megússza: nem lesz bárányhimlős, vagy csak enyhén. (Erre természetesen 100%-os garanciát is vállalnak az oltóorvosok, itt a teljeskörű felelősségvállalási nyilatkozat, amit alá lehet velük íratni oltás előtt - a nyilatkozat letölthető innen: https://oltasreform.blogspot.com/p/magyar-cikkek.html.)
A fenti kérdésre a válasz nagyon egyszerű.

Súlyos bárányhimlő szövődmények érdekében ibuprofen!

A "nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszereknél" (NSAID-oknál), vagyis annál a gyógyszercsoportnál, amibe az ibuprofen is beletartozik, a kutatások szerint bárányhimlő esetén 1,6-szeresére nő a bakteriális felülfertőződés esélye.
Cikk: https://divany.hu/szuloseg/2016/04/18/baranyhimlo_es_ibuprofen_horrorisztikus_kepek/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/open?id=1EoPML8ADVppW_EDv81DMlWGzCeX9xBUr

Költői kérdés: akkor most a bárányhimlőnek a szövődménye a horror, vagy inkább a kontár kezelésé?


(Ha nem sikerült kontár lázcsillapítással súlyos bárányhimlő szövődményeket előidézni, a tudományhívő oltásrajongóknak még mindig ott a Photoshop, hogy horrorba manipulált fotókkal ijesztgethessék az átvészelt bárányhimlő súlyos szövődményeivel a bárányhimlő oltásban bizonytalanokat.)

Fotó származási helye: https://www.dailymail.co.uk/health/article-3530325/Horrific-pictures-NEVER-child-chickenpox-ibuprofen-Boy-left-fighting-life-developing-blood-poisoning.html



Kockázatokról és mellékhatásokról legalább kérje el és OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, kérdezze meg kezelőorvosát, patikusát; valamint olyan embereket is, akik oltás után néhány napon, hónapon, éven belül, "tudományos véletlen egybeeséssel" autoimmun betegségbe estek. (Mert ugye léteznek olyan betegségek is, amelyek nem 2 nap alatt alakulnak ki...)


Köszönjük, hogy Te is teljes körűen szólsz hozzá ezen bloghoz, hogy eszement észrevételeket teszel. A túlzottan nem egyoldalúan tájékoztató, okosan trollkodó hozzászólásokat nem engedjük be a blogra, töröljük!

Köszönjük a megértésedet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése